.

.

2 пакувања Брзо издание на најлонските часовници, компатибилни за Amazfit GTR2/GTR 3 PRO/За Fitbit Versa/Versa 2/Versa Lite/Gear S3 Frontier/Gear S3 Classic/Gear2 R380/Live R382,22mm плетенка на паметниот часовник, ?

2 пакувања Брзо издание на најлонските часовници, компатибилни за Amazfit GTR2/GTR 3 PRO/За Fitbit Versa/Versa 2/Versa Lite/Gear S3 Frontier/Gear

DEN 127.84

Пристапност
Залиха

Надградена тока, потрајна Не'рѓосувачки челик, што се пее. Подебелиот дизајн, нема лесно да излезе во форма. Бојата нема да се спушти. Помогнете да ја прилагодите должината на опсегот за часовници. 【Компатибилни типови на часовници】 Плетен Galaxy Watch Band компатибилен за Samsung Galaxy Gear S3 Watch Band (за Samsung Gear S3 Frontier Bands и за Samsung Gear S3 Classic Bands)/За Samsung Galaxy Watch 3 бендови 45мм/за Samsung Watch Band 46mm (2018 објавен ), и други часовници со лаги со широк 33мм. 【Исклучителниот плетенка за часовници】 Усвојувајте најлон и висококвалитетни еластични опсези како главен материјал, секој бенд за Samsung Galaxy Watch е мек и удобен за носење. Премиум суровина во комбинација со напредна ткаена технологија за интерлес, со што најлонските часовници за часовници покажуваат подобар квалитет, строги, цврсти и издржливи. Совршено за целодневно вежбање и редовно носење. 【Прилагодлива тока】 надградена со не'рѓосувачки метал и висококвалитетна тока, плетените ленти за часовници се прилагодливи, погодни за зглобови со повеќе димензии, совршени за мажи и жени. И трајната тока покажува подолг животен век, нема да се скрши лесно. 【Димензии на прилагодливите опсези за часовници】 Секој прилагодлив спортски часовник за спорт е широк 22мм во ширина, а должината е од 4,3 инчи до 7,7 инчи (110-195 мм), вклопуваат за зглобови од 4,3 ”до 7,18”. Се предлага да се провери ширината на вашиот опсег за часовници и должината на зглобот пред да го купите. 【На клиентите】 Добредојдовте да контактираат со нашата услуга за клиенти ако има какви било прашања на опсезите за часовници. Исто така, добредојде на контакт за да потврдите дали групите ќе одговараат на вашиот часовник или не. И ние ветуваме гаранција од 23 месеци и топла услуга за клиенти. 【Компатибилни типови на часовници】 Плетен Galaxy Watch Band компатибилен за Samsung Galaxy Gear S3 Watch Band (за Samsung Gear S3 Frontier Bands и за Samsung Gear S3 Classic Bands)/За Samsung Galaxy Watch 3 бендови 45мм/за Samsung Watch Band 46mm (2018 објавен ), и други часовници со лаги со широк 33мм. 【Исклучителниот плетенка за часовници】 Усвојувајте најлон и висококвалитетни еластични опсези како главен материјал, секој бенд за Samsung Galaxy Watch е мек и удобен за носење.

Параметри на производот

Слична стока