.

.

360 ° ротатибилен и повлечен држач за телефон со автомобил, држач за ретровизори, држач за монтирање на телефонски држач за автомобил за автомобил, држач за држач за ?

360 ° ротатибилен и повлечен држач за телефон со автомобил, држач за ретровизори, држач за монтирање на телефонски држач за автомобил

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

360 ° Ротација на автомобилот Заден преглед на задниот преглед на телефон : Нашиот држач за монтирање на ретровизорот на ретровизорот има дизајн на ротација од 360 °, може да се ротира на кој било агол за да ви обезбеди најдобра перспектива Цврсто и стабилно : Стабилно и не е лесен за паѓање, погодни за сите видови патишта, без оглед колку е груб патот, четири дизајнот на канџите на задниот преглед на автомобилот, за задниот дел, може да го поправи мобилниот телефон на место без да се олабави. Широка применливост : Доливач на ротирачки и повлечен автомобил Телефон погоден за сите мобилни телефони и целиот автомобил. Можете да го користите за да навигирате, да гледате видеа, да остварувате видео повици, поток во живо, снимање видеа, записи за возење и многу повеќе. Надградбата што може да се повлече со четири капки дизајн : Дизајнот со четири облеки на држачот за ретровизори на ретровизорот на автомобилот го одржува телефонот цврсто на место, без оглед колку е груб патот. Работи со сите телефони и сите модели на автомобили. Материјал со висок квалитет : Нашиот ретровизор со ретровизор од 360 ° ротирачки и повлечен држач за автомобили, изработен од високо квалитетен ABS материјал со мазен и нежен дизајн, не е лесен за гребење, отпорност на висока температура, може да се користи долго време.

Параметри на производот

Слична стока