.

.

Заграда за вшмукување на автомобилска камера, заменска камера, монтиран со возила, DV вакцина за монтирање на држачот за монтирање на држачот Дел 76мм прилагодлива в?

Заграда за вшмукување на автомобилска камера, заменска камера, монтиран со возила, DV вакцина за монтирање на држачот за монтирање на држачот

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Држач за вакуум за пијалаци ПВЦ пијачка за возење рекордер, вакуумска адсорпција, метална поддршка и лесно вчитување и истовар Прилагодлив држач за монтирање на возилото Секоја инсталација на агол и ниска цена. Држач за автомобили Камара Заградата може да се прилагоди на најдобриот агол на гледање и агол на снимање.Добична максимална висина : 76мм, 3,0in. Универзален носител на камера за надзор Погоден за најразлична опрема за мониторинг и мониторинг на автомобили, обемот на примена е широк. Стабилна врска - Мулти - Функционален држач за делови за автомобили, силна отпорност на топлина, траен капацитет на адсорпција и отпорност на ниска температура. Спецификација : Состојба : 100% сосема нова ставка Тип : Мулти функционален држач за делови за автомобили Материјал : ABS+Метална боја : Црна тежина : Приближно. 74 G, 216oz Дијаметар : 70мм, 2,8in Прилагодлива максимална висина : 76мм, 3,0in Прилагодлива глава : Над 1880 ° Отпорност на висока температура : 90 ° Отпорност на ниска температура : 35 ° пристаништа : Пом Главен дел : АБС пијачка : ПВЦ Список на пакети : 1 х држач .

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Multi Functional Holder  for Auto Parts
Material:
ABS+Metal
Color:
Black 
Weight:
Approx. 74g ,216oz
Diameter:
70mm ,2.8in Adjustable maximum height
Adjustable Head:
Above180°
High Temperature Resistance:
90°
Low Temperature Resistance:
35°
Ports:
POM
Main Part:
ABS
Sucker:
PVC
Package List:
1 X Holder :
Слична стока