.

.

Замена на кабел за полнење на Sengkob за Google Pixel Watch , Црн USB полнач за полнач за Google Pixel Watch (1M / 3.3ft)

Замена на кабел за полнење на Sengkob за Google Pixel Watch , Црн USB полнач за полнач за Google Pixel Watch (1M / 3.3ft)

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

【Компатибилност】 Google Pixel Watch Watch Cable Cable USB порта за полнење, кабел за заменливо полнење (Забелешка : Екранот за полнење нема да се појави кога батеријата за часовници надминува 20%, но вообичаено се наплатува за групата за часовници, целосно полнење за околу 90 минути) 【Безбедно полнење】 Вграден регулатор на напон и ПТЦ, додека се полни за да го заштити вашиот часовник од оштетување. 【Трајно】 Користење на високо квалитетен ABS + TPE материјал и бакарна жица за да се обезбеди стабилен пренос на струја, долгорочната употреба не е лесна за пробивање. 【Складирање】 Лесно за чување, полначот е деликатен и мал. 【Силен магнет】 Силен магнетизам, полнење веднаш по контакт, може да се поврзе со компјутер, глава за полнење, тетратка и друг интерфејс за напојување со USB. Напишете го полначот за кабел за полнење со USB за Google Pixel Watch Note : Кабел за полнач за гледање, не вклучува часовници : 100% сосема нова и високо квалитетна технологија за полнење.

Параметри на производот

Слична стока