.

.

Орев 8 во 3D HD Блу-Зраци Телефон Екран Зголемување На Мобилен Телефон Филмови Видео Засилувач Со Прилагодливи Штанд Десктоп Дрво Заграда Телефон Проектор За Сите Па?

Орев 8 во 3D HD Блу-Зраци Телефон Екран Зголемување На Мобилен Телефон Филмови Видео Засилувач Со Прилагодливи Штанд Десктоп Дрво Заграда

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Подобро ИСКУСТВО за ГЛЕДАЊЕ Го Зголемува екранот на екранот на вашиот паметен телефон за полесно да гледате филмови видеа или вести на вашиот телефон Тоа ќе ја ублажи непријатноста и визуелниот замор што го предизвикува долго време фокусирајќи се на мал екран. Погоден ЗА СЕКОЈ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН зголемувач на екранот НА мобилниот телефон зголемувач НА 3 D HD филм видео засилувач држач за преклопување компатибилен со и сите Паметни Телефони. Е БЕЗБЕДЕН и ЕКОЛОШКИ Земете оптичка технологија ЗА ЗУМИРАЊЕ НА HD, така што нема зрачење. Материјалот за акрилни леќи, материјалите што се користат за овој производ се еколошки, мирисаат помалку. Најдобар ИЗБОР НА ПОДАРОЦИ ЗА ОДМОР / ФЕСТИВАЛСКИ ПОДАРОЦИ Simple Едноставен и стилски дизајн направете го овој производ ваш најдобар избор на подароци за одмор за вашите пријатели или сакани ones.It може да биде подарок за технологија и посоодветен за постарите лица кои гледаат филмови и вести. Погодност Мала тежина и пренослив додаток. Супер тенок кога е преклопен и може да се носи наоколу во чанта, торба.погоден за затворен простор, кампување, патување, одмор итн. Карактеристики : 1.Нова надградба! Прилагодлив држач за прстен на прстот на дното, можете да прилагодите различни агли, да избегнувате слепи точки на видот, лесно уживајте!2.

Параметри на производот

Слична стока