.

.

WSKEN 4 ПАКЕТИ Заштитник На Екранот За Приватност за iPhone 14 Pro max 6,7 инчи, [Автоматско Отстранување Прашина] Екран За Целосна Покриеност 2,5 D Раб 28 Степени 10S HD Калено Стакл?

WSKEN 4 ПАКЕТИ Заштитник На Екранот За Приватност за iPhone 14 Pro max 6,7 инчи, [Автоматско Отстранување Прашина] Екран За Целосна

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

28°Анти Пип И Автоматско Отстранување Прашина : Дизајн Со Висока Приватност!!!Овој заштитник Против шпионски екран ги крие вашите приватни и чувствителни информации од странци на јавни места и е видлив само за луѓето директно пред екранотWSKEN автоматско отстранување прашина заштитник на екранот за i Phone 14 pro max. Точна Инсталација На Порамнувач И Нула Вештина И Нула Меур : фиоката за Инсталирање [WESKN] е дизајнирана за i Phone 14 Pro max 6,7 инчи,Усогласувањето Е Совршено, ролерот на фиоката за инсталирање е супер smooth.To решете го проблемот со "Заштитник На Екранот Тежок за Инсталирање".Направи се што е лесно. Анти Отпечаток од Прст,пријателски за Куќиште со 10-Ти Отпорен На Кршење И Отпорен На Удари : iphone 14 pro Max заштитник на екранот изработен од ултра тенок стаклен филм од 0,33 мм,површината на заштитниот филм се третира со плазма олеофобна обвивка,која е многу мазна,ефикасно спречува. Ослободете се од маката и тривијалните чекори што можевте да ги избегнете уште од првиот пат!Не мора да земате 2 или 3 обиди да го насочите.

Параметри на производот

Слична стока