.

.

Брз полнач за автомобили компатибилен со Motorola Moto G7 Power Power Full Brawth Charge 3A Plus Test тестирано USB Type-C!

Брз полнач за автомобили компатибилен со Motorola Moto G7 Power Power Full Brawth Charge 3A Plus Test тестирано USB Type-C!

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

❰Fast 3 AMP Charge❱ : Целосен полнач за автомобили со 18 W, поддржува брзо полнење компатибилен со вашата моќност на Motorola Moto G7! Совршен за патување или автомобил; 12Волт Универзална моќност со компактен дизајн го олеснуваат носењето и чувајте го во ранец или куфер за патување Cocивочен кабел 5 -ти : Краток и надвор од патот кога не е во употреба, се протега подолго кога се наоѓаше. Обезбедува најбрза брзина на полнење на 3 засилувачи на уреди со 4 пати побрзо од конвенционалниот полнач, наплатува од 0% 70% за нешто околу 45 минути. ❰ Универзална компатибилност ❱ : Компатибилен со сите верзии на понови телефони, таблети и уреди и уреди за не-брзи полнење со брзо полнење 3 A, како што се работи за безжични влошки за полначи, вклучувајќи i OS, Android, Windows, MP3 плеери, читатели на е-книги, Bluetooth звучници и многу повеќе. ❰ Duriable & сигурна ❱ : Изградена со пластични материјали со висок степен на ABS против прегревање и паметна технологија за IC, ја зголемуваат ефикасноста на полнење, 2,0 полнење на автомобили со строги контролни тестови обезбедени безбедно полнење и нудат одличен систем за заштита од кратко коло, прекумерно загревање, прекумерно Тековно и преголемо полнење, итн.-Што ќе добиете ❱ : Единствено полнач за тешки автомобили со тешки пакувања во големо пакување (црно) што може да се прошири на 5,0 ft USB USB-тип-тип-кабел за полнење со брзина. Обезбедени се пари од 12 месеци од 12 месеци и обезбедување на услуги за замена и пријателска услуга за клиенти. Уверени сме дека ќе се за inубите во нашиот полнач за wallидови, но ако на кој било начин не сте 100% задоволни од wallидниот адаптер, ве молиме слободно контактирајте не. Нарачајте сега без ризик!. ⚡ Полнач за полнач за автомобили компатибилен со вашиот Motorola Moto G7 Power 3 A и возило со тешки USB Type-C Type-C тешки приклучоци за возила за возила! (5-тина кабел со калем) Оваа тенка нова ажурирана верзија од Вклучува USB Type-C Напредно полнач за wallидови со Брз полнење плус целосна технологија за напојување со 3 AMP ќе напојува работи за вашиот уред побрзо од кога било, благодарам висока технологија за засилувач.

Параметри на производот

Слична стока