.

.

ГОБУКИ [1GLASS+2FILM ЗА LG V60 ThinQ 5g Заштитник На Екранот [1 Калено Стакло] + [2 Пет Филм Двојна Заштита На Екранот] 9h Цврстина, Без Меурчиња, HD Јасно Совршено Вклопување Компати?

ГОБУКИ [1GLASS+2FILM ЗА LG V60 ThinQ 5g Заштитник На Екранот [1 Калено Стакло] + [2 Пет Филм Двојна Заштита На Екранот] 9h Цврстина, Без Меурчиња,

DEN 207.84

Пристапност
Залиха

[КОМПАТИБИЛНОСТ] Gobukee Работ На Работ Целосна покриеност Целосна лепило калено стакло заштитници на екранот Се Компатибилни СО LG V60 Thin Q Двоен Екран, не за сите други уреди [ЗАШТИТНА ОБВИВКА] 9Ч цврстина калено стакло заштитник на екранот е направен од зајакната технологија. Хидрофобни и олеофобни јасните слоеви работат како последен слој за да го заштитат вашиот екран од отпечатоци од прсти, остатоци од течност и други дамки. [HD ЈАСНОСТ И УЛТРА ТЕНКА] Изработена со висок квалитет од 0,33 mm ултра-тенка што обезбедува висока јасност и природни визуелни ефекти на гледање, без губење на допирање и одложување на висока чувствителност. [БЕЗ МЕУРЧИЊА] кога автоматски се врзуваат за екранот, меурчињата автоматски се испуштаат. [ВЕ МОЛИМЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ИНСТАЛАЦИЈА ВИДЕО] гледање инсталација видео ЗА LG V60 Thin Q Заштитник На Екранот. Заштитник на екранот.

Параметри на производот

Слична стока