.

.

Пенкала за игла За Екрани На Допир, Универзално Пенкало За Игла Со Висока Прецизност За iPad Компатибилно Со Apple/iPhone/iPad/Android/Microsoft Таблети И Сите Капацитивни Екрани На ?

Пенкала за игла За Екрани На Допир, Универзално Пенкало За Игла Со Висока Прецизност За iPad Компатибилно Со Apple/iPhone/iPad/Android/Microsoft

DEN 271.84

Пристапност
Залиха

●Скриен Врв На Дискот За Замена ● врвот на заменскиот диск може да се скрие во внатрешноста на капачето, што гарантира дека можете да го користите пенкалото за итни случаи кога дискот е оштетен или изгубен, нема потреба да ја изведувате целата кутија Пенкалото За игла користи флексибилен врв на дискот што флексибилно се вклопува на екранот и не остава линии за исклучување на таблетот или телефонот! Овозможувајќи ви да пишувате и цртате непречено. ●Нема Потреба Да Се Полни ● Нашите пенкала За пенкала за екрани на допир не бараат bluetooth врска или полнење, така што лесно можете да ја снимите инспирацијата во секое време, насекаде, да ги наведете идеите и да направите сѐ што е природно како пишување на хартија. Нашиот молив за игла работи за сите екрани на допир, вклучувајќи i Phone, i Pad, i Pad pro, i Pad mini, мобилни телефони, тетратки, таблети, компјутери на екран на допир и сите други.

Параметри на производот

Слична стока