.

.

Тимово [1-Пакет] Полнач Кабел за Fitbit Лукс/Полнење 5/Лукс Специјално Издание Фитнес Тракер, Магнетни USB Полнење Кабел, 3.3 FT Замена Кабел За Полнење Кабел За Полнење За П?

Тимово [1-Пакет] Полнач Кабел за Fitbit Лукс/Полнење 5/Лукс Специјално Издание Фитнес Тракер, Магнетни USB Полнење Кабел, 3.3 FT Замена Кабел

DEN 95.84

Пристапност
Залиха

●Компатибилност q : замена за полнење кабел за вашиот полнење 5/Fitbit Лукс/Лукс Специјално Издание Паметен Часовник (Паметниот часовник не е вклучен .) Компактен и лесен дизајн, лесен за чување и носење. ● Копче за ресетирање● : со функција за ресетирање и функција за полнење. Кога часовникот е заглавен, притиснете го копчето за ресетирање три пати последователно, паметниот часовник ќе се рестартира и ќе се врати во нормала, а податоците ќе бидат исчистени. ●Одлични Перформанси со регулатор на напон внатре и заштита од краток спој и заштита од преоптоварување, овој квалитетен полнач ќе го заштити вашиот паметен часовник од преполнување кога е поврзан со извор на енергија и ќе ви обезбеди стабилно и безбедно полнење. ●Магнетна Врска● : Силната магнетна сила лесно ја поврзува областа за полнење на вашиот паметен часовник, обезбедувајќи лесно и практично полнење и стабилно држење. Ниска работна температура, долг работен век. ●Безбедно обезбедува ефикасност и брзина на полнење, обезбедува висока ефикасност и искуство за полнење со висока стабилност за вас.

Параметри на производот

Слична стока