.

.

Дорман 603-811 резервоар за ладење на предниот мотор компатибилен со избрани модели на Форд

Дорман 603-811 резервоар за ладење на предниот мотор компатибилен со избрани модели на Форд

DEN 1052.64

Пристапност
Залиха

Директна замена - Овој резервоар за ладење на моторот одговара на вклопувањето и функцијата на оригиналниот дел Идеално решение - Инженерско за лесна инсталација. Издржлива конструкција - Произведена од квалитетни материјали за да издржи на подлогата на топлина и вибрации. Доверлив дизајн - поддржан од 100 години автомобилско искуство во задниот дел. Осигурете се вклопување - за да бидете сигурни дека овој дел одговара на вашето точно возило, внесете го вашиот Make, Model и Trim ниво во алатката за гаража. Директна замена - Овој резервоар за ладење на моторот одговара на вклопувањето и функцијата на оригиналниот дел. Идеално решение - Инженерско за лесна инсталација. Издржлива конструкција - Произведена од квалитетни материјали за да издржи на подлогата на топлина и вибрации. Доверлив дизајн - поддржан од 100 години автомобилско искуство во задниот дел. Осигурете се вклопување - за да бидете сигурни дека овој дел одговара на вашето точно возило, внесете го вашиот Make, Model и Trim ниво во алатката за гаража.

Параметри на производот

Слична стока