.

.

Бек/Арнли 0421967 филтер за воздух

Бек/Арнли 0421967 филтер за воздух

DEN 272.16

Пристапност
Залиха

Натпревари на ОЕ форма, вклопување и функција Направено со употреба на високо квалитетни филтерски материјали за одржување на правилен проток на воздух. Квалитетна конструкција за издржливост. Наменето за услови на подлога. Специфична апликација за ова возило. ВОЗДУШЕН ФИЛТЕР. ВОЗДУШЕН ФИЛТЕР. Филтерот за воздух Beck/Arnley се совпаѓа со форма, форма и функција. Овој филтер е направен со употреба на квалитетни филтерски материјали за одржување на правилен проток на воздух. Тој е конструиран за издржливост и е дизајниран за услови на подлога. Филтерот е апликација специфична за ова возило.

Параметри на производот

Слична стока