.

.

K&N Filter Air Filter: Повторно употреблив, чист на секои 75,000 милји, засадување, филтер за воздух за замена на автомобили: Компатибилен 1992-2005 Renault/Peugeot/Citroen, 33-2673

K&N Filter Air Filter: Повторно употреблив, чист на секои 75,000 милји, засадување, филтер за воздух за замена на автомобили:

DEN 719.84

Пристапност
Залиха

Филтерот за повторна употреба K&N ви заштедува пари : A K&N, кој може да се пее, филтер за еднократно воздух ќе ви заштеди до 125 американски долари наспроти купување повеќе филтри за еднократна употреба (во споредба со MSRP во УСД од соодветните филтри за ОЕ за 200000 милји возење автопат). Чиста еднаш на 5 години : Филтерот за воздух на моторот треба само да се чисти на секои 75.000 милји под нормални услови за возење на автопатот (5 години врз основа на просечните милји управувано годишно од 15,000 милји). Солидна конструкција : K&N филтрите за воздух се произведуваат со трајни, врвни материјали и најсовремени методи на градба за да траат цел живот. Го намалува отпадот : Над 200 милиони филтри за еднократна употреба на воздухот и нивниот отпад од пакувањето ветер во депониите секоја година што може да се употреби, помагаат во намалувањето на отпадот во нашите депонии. Инженерска моќност : Најсовремени медиуми за филтрирање на воздухот е дизајниран да ги зголеми коњските сили и забрзувањето, како и да ги подобри целокупните перформанси на моторот. Лесна инсталација : K&N филтрите за воздух се пред-подмачкани и подготвени да се спуштат во вашата фабрика за воздух-тие се една од најлесните и најисплатливите надградби на возилото за придобивки од брзи перформанси. 4 слоеви на заштита : Повеќе слоеви на премиум памучна газа третирани со специјално дизајниран агент за забивање, работат заедно за да создадат сложена мрежа на медиуми за филтрирање на моторот, дизајнирани да ги блокираат и ставаат стапицата на штетни загадувачи. Крајна долговечност : Неискрени Ограничена гаранција за животно време на животната средина за замена на акции К & Н Филтри за воздух- Ограничувања се применуваат. Направени во САД : К & Н филтрите за воздух се гордо направени во САД за доверлив квалитет и сигурност. Филтерот за повторна употреба K&N ви заштедува пари : A K&N, кој може да се пее, филтер за еднократно воздух ќе ви заштеди до 125 американски долари наспроти купување повеќе филтри за еднократна употреба (во споредба со MSRP во УСД од соодветните филтри за ОЕ за 200.000 милји возење автопат). Чиста еднаш на 5 години : Филтерот за воздух на моторот треба само да се чисти на секои 75.000 милји под нормални услови за возење на автопатот (5 години врз основа на просечните милји управувано годишно од 15,000 милји). Солидна конструкција : K&N филтрите за воздух се произведуваат со трајни, врвни материјали и најсовремени методи на градба за да траат цел живот.

Параметри на производот

Слична стока