.

.

Rulline 350ml Mail Catch Can Can Can Tank Aluminum Polish Baffled Reservoir Black Complatible со 2019-2020 Chevy Silverado 1500 5.3L & 6.2L 2019-2020 GMC Sierra 1500 5.3L & 6.2L со воздушен фитер

Rulline 350ml Mail Catch Can Can Can Tank Aluminum Polish Baffled Reservoir Black Complatible со 2019-2020 Chevy Silverado 1500

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

[Fitment] Компатибилен со 2019-2020 Chevy Silverado 1500 52 L компатибилен со 2019-2020 GMC Sierra 1500 5. [Фаќање нафта и чувајте го моторот чист]-Резервоарот за фаќање на маслото ќе ги фати маслото и влагата од PCV/CCV воздухот, ќе спречи градење на јаглерод и тиња во системот за внес и моторот, одржувајте го моторот чист и ќе го продолжи животот. [Добро запечатување за да се спречи истекување]-Целосно заварено и доаѓа со заптивка О-прстен во фитинзи за да се спречи истекување на нафта, работи одлично како запечатена конзерва за улов. [Дојди]- Погодно е да се провери нивото на течноста во конзервата за фаќање со нафта без да се отвораат често заградите за прицврстување , црево , фитер за воздух. [Супериорен квалитет]- Изработено од високо квалитетен 0046 алуминиум за додадена јачина и издржливост, целосно заварен TIG, лесен и отпорен на корозија. Ние нудиме две црева за гориво под висок притисок за максимална издржливост.

Параметри на производот

Слична стока