.

.

CF10374 CABIN AIR FILTER HEPA климатик со активиран додаток за филтрирање на кабината за замена на јаглерод, компатибилни со Dodge Dart 2013- , Pontiac Vibe 2003-2008 , Toyota Tacoma 2005-2022

CF10374 CABIN AIR FILTER HEPA климатик со активиран додаток за филтрирање на кабината за замена на јаглерод, компатибилни со Dodge Dart 2013-

DEN 340.48

Пристапност
Залиха

【Соодветни модели : : Dodge Dart 2013-2016 Pontiac Vibe 2003-2008 Toyota Tacoma 2005-2022 【Три прогресивни слоеви за филтрирање】 : Меди разнесени електростатски слој+ ХЕПА филтер слој+ навртка активиран јаглерод. 【Повеќе моќност за филтрирање】 : Поефикасно блокирајте го PM2.5 Haze, честички, прашина и други штетни материи. Исчистете го воздухот, извадете ги чудните мириси и чувајте го воздухот во автомобилот свеж. 【Дизајн на саќе HEPA филтер слој + активиран јаглерод】 : со електростатски филтер за електростатски електро -електроста и специјален дизајн на саќе може поефикасно да ги adsorb честички и гасови, да ги филтрираат честичките над 0,3 микрони во 30 мин. 【Топол потсетник】 : Заменете го елементот на филтерот за воздух на секои 3-6 месеци или 5000-10000 километри во форма на возило. 【Соодветни модели : : Dodge Dart 2013-2016 Pontiac Vibe 2003-2008 Toyota Tacoma 2005-2022. 【Три прогресивни слоеви за филтрирање】 : Меди разнесени електростатски слој+ ХЕПА филтер слој+ навртка активиран јаглерод.

Параметри на производот

Слична стока