.

.

Purolatortech спин на филтер за масло

Purolatortech спин на филтер за масло

DEN 72.48

Пристапност
Залиха

OE одговара, форма и функција000 милји помеѓу промените во нафтата. Анти-одводниот вентил за грб штити од суви стартови и протекување на маслото. Отпорни, метални капаци на металните страни обезбедуваат стабилност и интегритет. Бајпас вентил и метална центри за центри овозможуваат оптимален проток на масло. Мулти-влакна, медиуми со висока густина обезбедуваат моќност за отстранување на нечистотија до 96,5% за докажани перформанси за сите типови нафта. OE одговара, форма и функција.000 милји помеѓу промените во нафтата. Анти-одводниот вентил за грб штити од суви стартови и протекување на маслото. Отпорни, метални капаци на металните страни обезбедуваат стабилност и интегритет. Бајпас вентил и метална центри за центри овозможуваат оптимален проток на масло. Мулти-влакна, медиуми со висока густина обезбедуваат моќност за отстранување на нечистотија до 96,5% за докажани перформанси за сите типови нафта.

Параметри на производот

Слична стока