.

.

Терминал за батерии на батеријата Дкард, анти -корозија на мијалник за миење садови, терминален заштитник на батеријата, шип за спречување на корозија на батеријат?

Терминал за батерии на батеријата Дкард, анти -корозија на мијалник за миење садови, терминален заштитник на батеријата, шип за

DEN 79.84

Пристапност
Залиха

✅ [Употреба на мијалници за батерии] : Може да спречи корозија околу терминалите на батеријата, да го продолжи траењето на батеријата Може да се избегне триење помеѓу металниот клип за батерии и кутијата за батерии, намалувајќи го абењето. ✅ [Материјал со влакна] : Материјалот со влакна е отпорен на абење, не е лесен за кородиран и не е лесен за електролизиран. ✅ [Големина на мијалник] : Внатрешниот прстен може да се отстрани за да одговара на поголемите терминали, дијаметарот на надворешниот прстен е приближно. 44 мм/ 1,73 инчи; Внатрешниот дијаметар на прстенот е приближно. 20 мм/ 0,79 инчи; Дијаметар на внатрешниот прстен по расклопувањето : приближно. 30 мм/ 1,18 инчи. ✅ [Апликација] : Овие заштитник на терминалот на батеријата можат да ги користат и за батерии на највисоки пост или кабли и за батерии на странични пост или кабли. За употреба со батерија од 6 и 12 волти. ✅ [Содржина на пакетот] : 10 ПЦС -терминал за миење садови против корозија (по 5 за црвена и зелена). Спецификација : Дијаметарот на надворешниот прстен е приближно. : 46 mm/1,81 инчен дијаметар на внатрешниот прстен е приближно.

Параметри на производот

Outer ring diameter is approx. :
46 mm/1.81 inch
Inner ring diameter is approx. :
20 mm/0.79 inch
Diameter of inner ring after dismantling:
approx.
Color :
red, greeen
Material:
fiber
Features:
1. Battery Washers can prevent corrosion around the battery terminals, prolong battery life. The friction between the metal battery clip and the battery box can be avoided, reducing wear.:
2. These battery terminal protector can use for both top post batteries or cables and side post batteries or cables. For use with 6 and 12-volt battery.:
3. Easy to install.:
Package Included:
10 x battery terminal anti corrosion washer (5 each for red and green) :
Слична стока