.

.

Нгк/Нтк Сензор За Брзина НА Тркала АБ1986

Нгк/Нтк Сензор За Брзина НА Тркала АБ1986

DEN 1108.96

Пристапност
Залиха

Сензорите против заклучување на системот за сопирање (ABS) ја следат брзината на тркалото Стакло засилена пластика за супериорна отпорност на контаминација. Ги вклучува сите потребни загради и хардвер. Специфична должина на ременот на апликацијата. Причини за замена : ABS/осветлување на светилката За сопирачките Без/непредвидливи СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, контрола на влечење или операција за контрола на стабилноста. Сензорите против заклучување на системот за сопирање (ABS) ја следат брзината на тркалото. Стакло засилена пластика за супериорна отпорност на контаминација. Ги вклучува сите потребни загради и хардвер. Специфична должина на ременот на апликацијата. Причини за замена : ABS/осветлување на светилката За сопирачките Без/непредвидливи СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, контрола на влечење или операција за контрола на стабилноста. Сензорите за брзина на тркалата против заклучување на системот за сопирање ја следат брзината на тркалото и испраќаат аналоген или дигитален сигнал ДО ЕЦМ за да помогнат да се спречи заклучување на сопирачките за време на запирање.

Параметри на производот

Слична стока