.

.

Адаптер за напојување на батеријата, адаптер за напојување од 150lm за напојување, вграден ABS батерија 3W обликување со копче за ресетирање за батерии за телефонски ли?

Адаптер за напојување на батеријата, адаптер за напојување од 150lm за напојување, вграден ABS батерија 3W обликување со копче за ресетирање за

DEN 1526.40

Пристапност
Залиха

Погодно за 144-18 V литиумска батерија : Овој адаптер за напојување на батеријата е погоден за батерија од 14.4-18 V литиум, USB излезот е DC5 V 2. АБС материјал без закопчувања : Направено со интегриран обликување со добар квалитет ABS материјал, нема закопчиња, поседуваат светла боја. Полнење 2 мобилни телефони : содржат 2 USB порти, можат директно да наплаќаат 2 мобилни телефони, корисни, практични и удобни. За работна ламба : може да се користи како работна ламба, електричен факел, да поседува стабилна структура, одлична изведба и услужен живот. Врвен прекинувач за ресетирање : LED светлосна моќност за 3 W, осветленоста е 150 LM. Копчето за ресетирање на прекинувачот се наоѓа на горниот дел, лесен за ракување. Спецификација : Тип на ставка : Адаптерматеријал за напојување на батеријата : Напон на Abs Input : DC14.4-18 VUSB Излез : DC5 V 2.1 AUSB Интерфејс : 2 LED светлосна моќност : 3 WBrightness : 150 LMRESET Копче за прекинувач Локација : Список со напојување со напојување : 1 x Батерија за напојување за напојување1 x Упатство за корисник.

Параметри на производот

Item Type:
Battery Power Adapter
Material:
ABS
Input Voltage:
DC14.4-18V
USB Output:
DC5V 2.1A
USB Interface:
2
LED Light Power:
3W
Brightness:
150LM
Reset Switch Button Location:
Top
Package List:
1 x Battery Power Adapter:
1 x User Manual:
Слична стока