.

.

Клипови за задржување на автомобили 1101pcs Комплет за автоматски прицврстувачи 32 најпопуларни големини Fender држач за држачи за забивање на клипови за забивање со 1 от?

Клипови за задржување на автомобили 1101pcs Комплет за автоматски прицврстувачи 32 најпопуларни големини Fender држач за држачи за забивање на

DEN 447.84

Пристапност
Залиха

Повеќе количини-премиум материјал-поекономичен : 1101 парчиња 32 видови комплет за клипови за држачи за автомобили, погоден за клипови за трим, клипови за иселување на вратите, клипови на врата, клипови за браник, клипови за фидер, капакот на моторот и штитниците за штитници за штитници за замена за замена Универзално вклопување за поголемиот дел од автомобилот : Одлично за ГМ, Форд, Крајслер, Тојота, Хонда, Нисан, Мазда, Чеви, epип итн. За автомобилите со кои големината и формата одговараат на вашите барања. Висок квалитет : Повеќето од нашите комплети за притискање на клипови за држачи на автомобили се изработени од високо квалитетен најлон. Солиден, отпорен на шок, отпорен на пукање или пукање. Ние нудиме отстранувач на пластични прицврстувачи/сунѓер-перница за лесно отстранување на клиповите на вратите, без да предизвикаме оштетување , и лесен пристап во ограничени области.

Параметри на производот

Слична стока