.

.

Tesla Model 3/y 2021 2022.2023 Додатоци Центар конзола Организатор Треј Армист скриен кутија за складирање и кутија за складирање на фиоки, заден USB заштитник и приватност на пр?

Tesla Model 3/y 2021 2022.2023 Додатоци Центар конзола Организатор Треј Армист скриен кутија за складирање и кутија за складирање на фиоки,

DEN 639.84

Пристапност
Залиха

Tesla Model 3/y Model Y2021 2022 Најновата кутија за складирање на централно ниво од 1 парчиња, 1 центар за складирање на потпирачи за рака, кутија за складирање 1 чаша, 1 кутија за складирање на кутија за складирање, 1 заден USB заштитен капак, 1 капакот за заштита на приватноста за приватност, покритие за приватност Покривање на пристаништето.Тесал држач за хартија за хартија. Централна фиока за складирање на конзолата што се лизга напред и назад лесно и непречено, повлечете се за да се скриете за приватност и лесен пристап до горните и долните прегради со едноставно влечење за да ви обезбеди дополнителен двојно простор за складирање. Држачите на чашите добро држат чаши и други контејнери за пијалоци. Кажете му збогум на преполната централна конзола и одржувајте ги работите уредни. Јасно можете да ги видите и пристапите до мали предмети - промена, мобилен телефон, паричник, клучеви, картички за паркирање, лични карти, ткива, кармин, цигари, гума за џвакање, USB стапчиња, монети, слушалки, итн. За да го направите вашиот живот едноставен и исполнет. Tesla Model 3/Y Model Y2021 2022 е изработен од висококвалитетен црн ABS пластичен и мек гумен материјал TPE. Вградена силиконска подлога против лизгање, отпорна на абење, противкрила, не-лизгање, нетоксичен и без мирис, тивок, лесен за чистење. Инсталацијата е многу едноставна и удобна и не бара никакви алатки. Ние нудиме услуга за продажба за нашите предмети, доколку има проблем, ве молиме слободно контактирајте не за замена или поврат. Tesla Model 3/y Model Y2021 2022 Најновата кутија за складирање на централно ниво од 1 парчиња, 1 центар за складирање на потпирачи за рака, кутија за складирање 1 чаша, 1 кутија за складирање на кутија за складирање, 1 заден USB заштитен капак, 1 капакот за заштита на приватноста за приватност, покритие за приватност. Покривање на пристаништето.Тесал држач за хартија за хартија. Централна фиока за складирање на конзолата што се лизга напред и назад лесно и непречено, повлечете се за да се скриете за приватност и лесен пристап до горните и долните прегради со едноставно влечење за да ви обезбеди дополнителен двојно простор за складирање.

Параметри на производот

Слична стока