.

.

Заклучување на вратата од фрижидер, заштитна опрема Дете доказ за безбедност на кабинетот со силни лепила од 3 метри, брави на фрижидер, за заклучување на ормани, фи?

Заклучување на вратата од фрижидер, заштитна опрема Дете доказ за безбедност на кабинетот со силни лепила од 3 метри, брави на фрижидер,

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

【Висок квалитет】 : Направено од висококвалитетно заклучување на комбинација со висок квалитет на ABS+PE+, едноставно и ефикасно за употреба, може да се отвори веднаш со правилна комбинација Не се потребни копчиња. Gate Заштита за безбедност на децата】 : Децата се iousубопитни за сè, во случај на напуштање на родителската нега, децата може да бидат изложени на штетни материи и може да јадат неконтролирано. Во тоа време, нашите брави со фиоки можат добро да ги решат вашите проблеми, нека останат подалеку од штетни материи и повеќе храна. 【Мулти-намена】 : Заклучување на деца со фрижидер, доказ за бебиња за врати, заклучување на апарати, заклучување на фрижидер за вино, брави од оставата, чајната кујна за возрасни, брави за фиоки за доказ за бебиња, заклучување на вратата на оставата, заклучување на вратата, заклучување на вратата, заклучување на кантата, заклучување на кабинетот, брави на шкаф , заклучување на кабинетот за лекови, заклучување на тоалетот, заклучување на детето во рерна, заклучување на вратата од фрижидер, заклучување на вратата од замрзнувач, брави на шкафовите, заклучување на кабинетот за алкохол, заклучување на ѓубрето, заклучување на капакот на тоалетот, кабинет со заклучување, брави за деца, брави на вратите од кабинетот. 【Лесна инсталација】 : Не треба да вежбате дупки или завртка. Инсталацијата е многу едноставна. Доаѓа со силно лепило и едноставно исчистете ја областа што ја нанесувате бравата, залепете го на местото што го сакате. 【Операција на едната рака】 : Заклучување на детска боја за фрижидер со практичен и едноставен дизајн, оставата, чајната кујна за возрасни, заклучувањето за вратата од фрижидер од деца може да помогне да се спречат рацете на бебето да бидат повредени, заклучување за вратата од фрижидер само отстранете ги HASP, можете да ги отворите и лансирање на фрижидер за деца лесно. 【Висок квалитет】 : Направено од висококвалитетно заклучување на комбинација со висок квалитет на ABS+PE+, едноставно и ефикасно за употреба, може да се отвори веднаш со правилна комбинација. Не се потребни копчиња. Gate Заштита за безбедност на децата】 : Децата се iousубопитни за сè, во случај на напуштање на родителската нега, децата може да бидат изложени на штетни материи и може да јадат неконтролирано. Во тоа време, нашите брави со фиоки можат добро да ги решат вашите проблеми, нека останат подалеку од штетни материи и повеќе храна. 【Мулти-намена】 : Заклучување на деца со фрижидер, доказ за бебиња за врати, заклучување на апарати, заклучување на фрижидер за вино, брави од оставата, чајната кујна за возрасни, брави за фиоки за доказ за бебиња, заклучување на вратата на оставата, заклучување на вратата, заклучување на вратата, заклучување на кантата, заклучување на кабинетот, брави на шкаф , заклучување на кабинетот за лекови, заклучување на тоалетот, заклучување на детето во рерна, заклучување на вратата од фрижидер, заклучување на вратата од замрзнувач, брави на шкафовите, заклучување на кабинетот за алкохол, заклучување на ѓубрето, заклучување на капакот на тоалетот, кабинет со заклучување, брави за деца, брави на вратите од кабинетот.

Параметри на производот

Слична стока