.

.

Homoyoyo 8pcs Заштита за заклучување Детска врата заклучување на вратите брави за врати за безбедност на дете за лизгачки врати за бебиња за заклучување на кабинетот за ?

Homoyoyo 8pcs Заштита за заклучување Детска врата заклучување на вратите брави за врати за безбедност на дете за лизгачки врати

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Апс Лизгачки брави на кабинетот- лизгачки стакло врата за заклучување деца доказ за безбедносни брави Професионални стоп-стопери за лизгачки екран врата плакарот стаклени врати за внатрешен двор. Брави на вратите доказ за деца- едноставни и практични, можат да обезбедат поголема погодност за вашата инсталација. Кабинет за деца- Професионалните брави за безбедност можат лесно да ви помогнат да избегнете несреќи и да ги заштитите вашите деца. Заклучување на вратата од внатрешен двор- нашите брави за доказ за бебе се направени за да се мешаат беспрекорно во вашиот дом. Користете го ова заклучување на вратата за да обезбедите лизгачки врати, ормани, прозорци и многу повеќе. Брави за слајд прозорец- Безбедност дома : Нашето заклучување на прозорецот и вратата обезбедува дополнителна безбедност додека сте дома и го чува вашиот дом безбеден кога не сте. Исто така, е одлично заклучување на безбедноста на вратите за децата што ги чуваат вашите мали истражувачи безбедно внатре. Лизгачки брави на кабинетот- лизгачки стакло врата за заклучување деца доказ за безбедносни брави Професионални стоп-стопери за лизгачки екран врата плакарот стаклени врати за внатрешен двор. Брави на вратите доказ за деца- едноставни и практични, можат да обезбедат поголема погодност за вашата инсталација. Кабинет за деца- Професионалните брави за безбедност можат лесно да ви помогнат да избегнете несреќи и да ги заштитите вашите деца. Заклучување на вратата од внатрешен двор- нашите брави за доказ за бебе се направени за да се мешаат беспрекорно во вашиот дом. Користете го ова заклучување на вратата за да обезбедите лизгачки врати, ормани, прозорци и многу повеќе. Брави за слајд прозорец- Безбедност дома : Нашето заклучување на прозорецот и вратата обезбедува дополнителна безбедност додека сте дома и го чува вашиот дом безбеден кога не сте. Исто така, е одлично заклучување на безбедноста на вратите за децата што ги чуваат вашите мали истражувачи безбедно внатре. Список на пакети 8 x Карактеристики на безбедносни брави -Материјал : АБС Корисно заклучување на вратата.

Параметри на производот

Слична стока