.

.

Електрични приклучоци Toyandona Electle Plugs опфаќа бебешки доказ за безбедност на приклучоците за безбедност на штекерот опфаќа електричен излез за безбедност заштитник ?

Електрични приклучоци Toyandona Electle Plugs опфаќа бебешки доказ за безбедност на приклучоците за безбедност на штекерот опфаќа електричен излез

DEN 154.40

Пристапност
Залиха

Тешко е да се искористи бебињата, намалете го скриениот ризик од електрични шокови Одлична заштитна обвивка за приклучок за дома и соба за бебиња. Обвивки на приклучокот за излез : Направено од високо квалитетен материјал, подобрување на издржливоста. Заштитно покритие со мултифункционално приклучок, безбеден и сигурен, за да се спречат децата да ја допираат зоната на опасност. Нашите капаци на излез за бебиња се дизајнирани да ги чуваат бебињата безбедни. Дали барате професионален, но сепак прифатлива покривка за штекер? Дали сте во потрага по цврста, доверлива алатка што може да направи повеќе работни места одеднаш? Ако да, не гледајте повеќе! Нашиот професионален приклучок за приклучок мора да ви ги задоволи потребите. Тоа е една од најдобрите избори за вас. Тешко е да се искористи бебињата, намалете го скриениот ризик од електрични шокови. Одлична заштитна обвивка за приклучок за дома и соба за бебиња. Обвивки на приклучокот за излез : Направено од високо квалитетен материјал, подобрување на издржливоста. Заштитно покритие со мултифункционално приклучок, безбеден и сигурен, за да се спречат децата да ја допираат зоната на опасност.

Параметри на производот

Слична стока