.

.

Балуу за модел на чевли приказ на кукла стапала магнетна бела држач чорапи манекен магнет чевли пластични штандови калапи дрвја мали деца изложба со чизми заштите?

Балуу за модел на чевли приказ на кукла стапала магнетна бела држач чорапи манекен магнет чевли пластични штандови калапи дрвја мали деца

DEN 287.84

Пристапност
Залиха

Држач за пластични чорапи : Бесплатни магнети, само залепете ги магнетите на рамна површина, а магнетите на дното на стапалото ќе го направат стапалото да стои исправено Држач на приказ на чорапи : Калапи за нозе исто така може да се користат за одржување на обликот на чорапите за да се избегнат да се испакнати. Пластични калапи за нозе на мали деца : бесплатни магнети, само залепете ги магнетите на рамна површина, а магнетите на дното на стапалото ќе го направат стапалото да стои исправено. Приказ на бебиња : Тие главно се користат за прикажување на бебиња, погодни за продавници за продажба на продавници за деца или семејства на кои им требаат бебиња за да прикажат модели на нозе. Калапи за прикажување на стапалата на мали деца : Тие ќе ви помогнат да ги задржите вашите чорапи во добра форма, практични и. Држач за пластични чорапи : Бесплатни магнети, само залепете ги магнетите на рамна површина, а магнетите на дното на стапалото ќе го направат стапалото да стои исправено. Држач на приказ на чорапи : Калапи за нозе исто така може да се користат за одржување на обликот на чорапите за да се избегнат да се испакнати. Пластични калапи за нозе на мали деца : бесплатни магнети, само залепете ги магнетите на рамна површина, а магнетите на дното на стапалото ќе го направат стапалото да стои исправено. Приказ на бебиња : Тие главно се користат за прикажување на бебиња, погодни за продавници за продажба на продавници за деца или семејства на кои им требаат бебиња за да прикажат модели на нозе. Калапи за прикажување на стапалата на мали деца : Тие ќе ви помогнат да ги задржите вашите чорапи во добра форма, практични и. Пакетот вклучува карактеристики од 1 x новороденче (со магнет) - тие главно се користат за прикажување на бебиња, погодни за продавници за продажба на продавници за деца или семејства на кои им се потребни бебиња за да прикажат изложба на нозе за бебиња.

Параметри на производот

Слична стока