.

.

Држач за четка за Заби Cenbee-Држач За Дијатомитна Четка За Заби За Бања,Држач за Пенкало,Држач За Држач За Водоотпорен И Апсорбира Мирис, Елегантна И Модерна Декораци?

Држач за четка за Заби Cenbee-Држач За Дијатомитна Четка За Заби За Бања,Држач за Пенкало,Држач За Држач За Водоотпорен И Апсорбира Мирис, Елегантна

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

[Еколошки, здрав материјал] чашата за складирање на држачот за чаши на работната површина е изработена од 65% дијатомејска земја и 35% глина Овие природни и еколошки материјали се порозни и апсорбирачки. Но, од биолошка гледна точка, тоа е безопасно за природата и многу еколошки. [Големина] големината на држачот за чаши за четки за заби е 4.4 инчи, внатрешниот дијаметар1, 79 инчи. Оваа големина е многу погодна за елегантен дизајн за заштеда на простор што може да собере доволно четки за заби, четки за шминка или жилети. [Функција За Апсорпција на вода] држачот за чаши за четки за заби има одлични перформанси за апсорпција на вода, дури и ако е ставен во влажна бања, не е лесно да се размножуваат бактериите и необичниот мирис, што може да го заштити здравјето на членовите на семејството. [Дизајн] нашиот држач за Чаши За Четки за Заби има тркалезно тело, мазно тело и удобно чувство. Дизајнот на жлебот на основата му овозможува да стои стабилно, убаво и елегантно, што е многу погодно за секоја тема во боја на вашата бања и ви носи шарм и удобност на изработката од глина. [Повеќе Можности] Купете го нашиот држач за чаши за четки за заби, можете да го користите за фиксирање четки за заби, паста за заби, чешли итн. или дури и како држач за пенкало, многу координиран. Со нетрпение очекуваме да го користите за да инспирирате повеќе креативност за складирање!. [Еколошки, здрав материјал] чашата за складирање на држачот за чаши на работната површина е изработена од 65% дијатомејска земја и 35% глина. Овие природни и еколошки материјали се порозни и апсорбирачки. Но, од биолошка гледна точка, тоа е безопасно за природата и многу еколошки. [Големина] големината на држачот за чаши за четки за заби е 4.4 инчи, внатрешниот дијаметар1, 79 инчи. Оваа големина е многу погодна за елегантен дизајн за заштеда на простор што може да собере доволно четки за заби, четки за шминка или жилети. [Функција За Апсорпција на вода] држачот за чаши за четки за заби има одлични перформанси за апсорпција на вода, дури и ако е ставен во влажна бања, не е лесно да се размножуваат бактериите и необичниот мирис, што може да го заштити здравјето на членовите на семејството.

Параметри на производот

Product Size:
4.5 * 2.4 * 2.4 inche Product Weight
Notes:
✔️1. The product is made of natural diatomaceous earth, handmade. ✔️2. Please wipe off the dust on the surface before using it for the first time. ✔️3. Avoid staining the cup holder with colored liquids. ✔️4. Clean the toothbrush holder with clean water and detergent regularly, and then put it in a ventilated and dry place, and it can be used after air-drying.
Слична стока