.

.

Контејнер за диспензерот Nuobesty Container Памурци од не'рѓосувачки челик држач за заби за заби метална диспензерка за памук за складирање на памук за складирање на памук:

Контејнер за диспензерот Nuobesty Container Памурци од не'рѓосувачки челик држач за заби за заби метална диспензерка за памук за складирање

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

не'рѓосувачки челик Тегла за складирање на пинцета- Користете материјали со висок квалитет и издржливи, не лесни за деформирање и оштетување. Снабдување со натопување на пинцета- со и ниска цена, високи перформанси на трошоците, можете да го купите овој производ по разумна цена. Кутија за сопственици на форцепс- нашиот производ е добро изработен и ќе ви донесе добро искуство. Кутија за организатор на пинцери- Изгледот е едноставен и стилски, компактен и удобен, не практичен, но и исклучителен. Кутија за дезинфекција на пинцети- цевката за дезинфекција на пинцетите е безбедна и здрава и може ефикасно да се избегне. не'рѓосувачки челик. Тегла за складирање на пинцета- Користете материјали со висок квалитет и издржливи, не лесни за деформирање и оштетување. Снабдување со натопување на пинцета- со и ниска цена, високи перформанси на трошоците, можете да го купите овој производ по разумна цена. Кутија за сопственици на форцепс- нашиот производ е добро изработен и ќе ви донесе добро искуство. Кутија за организатор на пинцери- Изгледот е едноставен и стилски, компактен и удобен, не практичен, но и исклучителен. Кутија за дезинфекција на пинцети- цевката за дезинфекција на пинцетите е безбедна и здрава и може ефикасно да се избегне. Пакетот вклучува карактеристики на контејнери за складирање од 1 x - совршени за складирање, чистење и пинцети, едноставни и удобни за употреба.

Параметри на производот

Слична стока