.

.

Clispeed Shuttlecocks Shackets Racquets Frame Progernater Racket Guard Tube Badminton Cargue Tube заштитна цевка Badminton Grommets badminton додатоци Спортски спроводник Ракинг цевка

Clispeed Shuttlecocks Shackets Racquets Frame Progernater Racket Guard Tube Badminton Cargue Tube заштитна цевка Badminton Grommets badminton

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Најлон Замена на очите на рекетите- мала и компактна големина, лесна за носење и употреба. Тенис Одржување на Громет- вклучувајќи 1 кутија бадминтон рекет стандардна замена на очните страни на жицата. Спортски рекет цевки за цевки- Користете ги овие Grommet за да го зачувате вашиот рекет. Заштитник на очите на очите на ракетите- Едно пакување, вклучувајќи единечна дупка, двојна дупка, можете да изберете кои типови ви се потребни. Мал гром ќе го зачува вашиот рекет. Громи за двојни дупки- издржлив, лесен и траен. Замена на очите на рекетите- мала и компактна големина, лесна за носење и употреба. Тенис Одржување на Громет- вклучувајќи 1 кутија бадминтон рекет стандардна замена на очните страни на жицата. Спортски рекет цевки за цевки- Користете ги овие Grommet за да го зачувате вашиот рекет. Заштитник на очите на очите на ракетите- Едно пакување, вклучувајќи единечна дупка, двојна дупка, можете да изберете кои типови ви се потребни. Мал гром ќе го зачува вашиот рекет. Громи за двојни дупки- издржлив, лесен и траен. Пакетот вклучува 1 кутија X Badminton Racket Cartue Casters Casters - Материјал : Најлон спортски рекет цевки за цевки.

Параметри на производот

Слична стока