.

.

Луксузна Пластична Чаша И Капак Организатор Хартија Кафе Чаша Диспензерот За Еднократна Употреба Чаша Капак Држач За Кафе Млеко Чај Продавница Ресторан Додатоци ?

Луксузна Пластична Чаша И Капак Организатор Хартија Кафе Чаша Диспензерот За Еднократна Употреба Чаша Капак Држач За Кафе Млеко Чај

DEN 217.44

Пристапност
Залиха

Добар материјал, не е лесно или деформиран, издржлив за употреба, долг век на траење Изработен е со одлична изработка, со креативен дизајн, удобен за употреба. Фината изработка, отстранувањето е лесно за земање, хартиените чаши не се неуредни, уредни. Има широк спектар на примена, погоден за дома, шалтер за барови, продавници за млечен чај и кафулиња. Пластичната површина е и погодна за украси на вашиот дом. Опис дали барате професионална, достапна решетка за хартиени чаши? Дали сте во потрага по цврста, алатка која може да ви помогне да чувате и прикажувате хартиени чаши? Ако одговорот е да, не гледајте повеќе! Нашата професионална решетка за чаши за хартија мора да ги задоволи вашите потреби. еден од најдобрите избори за вас. Карактеристики-Материјал : Пластика/ - Добар материјал, не е лесно или деформиран, издржлив за употреба, долг век на траење.- Има широк спектар на примена, погоден за дома, шалтер за барови, продавници за млечен чај и кафулиња.

Параметри на производот

Слична стока