.

.

Kwlegh Мермер Мастило Текстура Бања Крпи Во собата на 2 Бел Мермер Виси Рака Крпи Апстрактна Кујна Крпи Со Виси Јамка Мека Абсорбента Вратоврска Крпи За Бања Кујна 12x17 ?

Kwlegh Мермер Мастило Текстура Бања Крпи Во собата на 2 Бел Мермер Виси Рака Крпи Апстрактна Кујна Крпи Со Виси Јамка Мека Абсорбента Вратоврска

DEN 287.84

Пристапност
Залиха

●ВРВЕН КВАЛИТЕТ●мермерни камени крпи за раце за бања изработени од полиестер Овие крпи за раце се меки и пријателски за кожата, убави и практични и ќе направат одлична декорација на домот. Овие крпи за раце се многу впивачки и брзо се сушат за да ви помогнат да го подобрите квалитетот на животот. ● СООДВЕТНА ГОЛЕМИНА ● Сет од 2. Секоја крпа 12х17 инчи. Дизајнот на висечката јамка ги спречува крпите да се лизгаат на подот, што го олеснува користењето. Удобниот дизајн заштедува време и простор кога користите крпи за раце, што ви овозможува да ги користите побрзо и без да заземате дополнителен простор. ●МОДЕН ДИЗАЈН●кујнските крпи за мермер доаѓаат во различни бои и прекрасни дезени, со уникатни дизајни за да ја направат вашата соба поубава. Овие крпи со текстура внесуваат свежина во вашиот дом во текот на летото и ви даваат уникатна инспирација за украсување на вашата соба. `+ЛЕСНА НЕГА И СКЛАДИРАЊЕ крпите може да се мијат во машина или рачно да се мијат. Овие крпи за врзување можат лесно да се чуваат и користат. Мекиот материјал лесно се преклопува и чува во која било фиока или шкаф и може да се закачи насекаде. Користењето крпи за повеќекратна употреба е чекор кон зелено живеење. ①ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ пешкири за раце од гранит со висечка јамка се погодни за бришење садови, бришење врвови на маси, прозорци и кујни. Совршени се и за украсување кујни, бањи и тоалети. Преносливиот дизајн им овозможува да бидат однесени и во спортски сали, бањи и базени. Кујнските крпи со висечка јамка можат совршено да ја красат вашата соба, додавајќи дополнителна удобност на вашиот простор. Сакаме да ве задоволиме и да го направиме вашиот живот попријатен. Рачните крпи во широк спектар на бои и прекрасни дезени за да ја оживеат вашата соба.

Параметри на производот

(1)Material:
polyester.
(2)Size:
12x17 inch, set of 2.
(3)Printing:
Single side printing.
NOTE:
(1)Please allow little color difference due to different camera or different screen display.:
(2)Due to different measurement methods,please allow 0.4-0.8 inch error, the error range is not a quality problem.:
CARE INSTRUCTION:
The hand towels can be washed by machine or hand. Do not bleach or iron. Do not expose to the sun when drying.:
QUALITY SERVICE:
If the tie towels do not satisfy you, we can offer a refund service. If you have any problem or suggestion, please kindly contact us, we provide support for you within 24 hours. Thank you for your understanding and support. :
Слична стока