.

.

М.М.А Бања Триаголен туш за туширање Кади агол на решетката за бања за складирање на држачи за складирање

М.М.А Бања Триаголен туш за туширање Кади агол на решетката за бања за складирање на држачи за складирање

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Нема алатки, не е потребно дупчење; Едноставно ставете го на мазна, рамна површина, нанесете притисок и направено Не вклучува оштетување на wallидот на кој било начин. Користете го за организирање на вашиот шампон, сапун, четки, крпи, четки за бања и многу повеќе. Чувајте ги вашите најважни работи веднаш на вашите прсти додека се туширате. Совршено за складирање на зачини, мирудии, зрна, конзервирана стока, меленици за сол и бибер, или домашни предмети, како што се лосиони, шминка, лакови за нокти, крпи за лице, средства за чистење, сапуни, шампон и многу повеќе. Единствениот систем за скриено монтирање го користи вашиот wallиден простор ефикасно и не мора да ги ставате сите украсни предмети на масата дома. Козметички држач за производи за нега на кожата и други додатоци, вклучително и канцелариски материјал, шишиња со парфеми, кармин, лак за нокти, клипери за нокти, ајлајнер, четки и повеќе предмети, компактни, заштеда на простор, може да ја направи вашата работна површина да ја смени чиста и уредна.

Параметри на производот

Material:
Plastic
Color:
BLUE WHITE BLUE
Size:
as the photo
Note:
1:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.
2.Size is measured by hands, there may be 0.2-0.5cm deviation:
3. If any questions on order or shipment, please feel free to contact us at any time. We will respond you as soon as possible. Please fully understanding we are in different time zone. :
Слична стока