.

.

Кабилок 3 парчиња Агол Додатоци Организатор Домаќинство Продолжени Влакна Прозорец Сад Не-Миленичиња Алатка Чистење Хотел База Патка, Инјекциска Смеса Четка-Дово?

Кабилок 3 парчиња Агол Додатоци Организатор Домаќинство Продолжени Влакна Прозорец Сад Не-Миленичиња Алатка Чистење Хотел База Патка,

DEN 429.60

Пристапност
Залиха

ТЕПИХ ПОЧИСТА РЕШЕНИЕ【сценарио за употреба€ : рамната глава на четката може да се свитка под агол што совршено одговара на рабовите, а четката може да одговара на чистењето на секој жлеб Совршен за чистење тоалети, мијалници, мијалници, кади и подови!. ЧЕТКА ЗА ЧИСТЕЊЕ ПЛОЧКИ∙ овој вид четка за тоалет е многу ефикасен и може да се исчисти без ќорсокаци. Четка за тоалет влакната и уникатната тркалезна четка за тоалет обезбедуваат длабоко чистење од 360° за највалканите. СИЛИКОНСКА ТОАЛЕТНА ЧЕТКАОбезбедете континуирана услуга за вашата бања, што ви обезбедува чиста и уредна средина за капење. тоалет четки за бања со држач. ЧЕТКА ЗА ТОАЛЕТНА ЧИНИЈА и држач за дизајн на Држачот∙, чувајте ја четката сува и подалеку од, без мирис и отпорна. ТЕПИХ ПОЧИСТА РЕШЕНИЕ【сценарио за употреба€ : рамната глава на четката може да се свитка под агол што совршено одговара на рабовите, а четката може да одговара на чистењето на секој жлеб. Совршен за чистење тоалети, мијалници, мијалници, кади и подови!. ЧЕТКА ЗА ЧИСТЕЊЕ ПЛОЧКИ∙ овој вид четка за тоалет е многу ефикасен и може да се исчисти без ќорсокаци. Четка за тоалет влакната и уникатната тркалезна четка за тоалет обезбедуваат длабоко чистење од 360° за највалканите. СИЛИКОНСКА ТОАЛЕТНА ЧЕТКАОбезбедете континуирана услуга за вашата бања, што ви обезбедува чиста и уредна средина за капење. тоалет четки за бања со држач. ЧЕТКА ЗА ТОАЛЕТНА ЧИНИЈА и држач за дизајн на Држачот∙, чувајте ја четката сува и подалеку од, без мирис и отпорна. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики На Четката За Тоалет-Едноставен и модерен дизајн е погоден за секоја бања и е неопходност за чистење на бањата.

Параметри на производот

Слична стока