.

.

Комплет За Тепих за Бања зераоке од 3, Тепих За Капење + Контурна Подлога + Капак За Тоалетно Седиште, Каубојски Душеци За Абсорбента За Јавање Коњи, Универзална Топл?

Комплет За Тепих за Бања зераоке од 3, Тепих За Капење + Контурна Подлога + Капак За Тоалетно Седиште, Каубојски Душеци За Абсорбента За

DEN 403.84

Пристапност
Залиха

Големината На Комплетот За Килими За Капење : Подлога за Капење (19, 7х31, 5 Инчи), Подлога Во Форма На Буквата У (19,7*15,7 Инчи), Универзален Капак На Капакот (13,8*17,7 Инчи) Подобрената Подлога За Бања Е Подебела Од Обичните Килими За Бања. Кога Ќе Го Згазите, Ќе Имате Чувство На Поддршка И Поудобно Чувство. Заштитете Ги Стапалата Од Студениот Под И Заштитете Го Подот Од Влага. Супер Мека : Овие Душеци За Бања За Када Се Изработени Од Материјал Од Меки И Бушави Влакна, Абсорбента, Брзо Сушење, Издржливи, Многу Поапсорбирачки Од Памучно Ќебе За Туширање, Брзо И Ефикасно Ја Заробува И Апсорбира Вишокот На Влага Од Кади, Тушеви И Мијалници, Кои Ќе Бидат Заробени Во Длабоки Купишта Душеци, Овозможувајќи Тепихот Да Се Исуши Брзо И Чисто. Нелизгање : Нашите Килими За Бања За Бања Се Изработени Од Висококвалитетна Гумена Подлога Против Лизгање Направена Со Пвц Точки, Спречуваат Поместување И Лизгање За Дополнителна Безбедност. Го Одржува Тепихот Мирен И Ги Штити Постарите И Децата Од Паѓање Или Лизгање Во Бањата. Подлогата Нема Да Има Тенденција Да Се Истроши И Олупи По Голем Број Перења, Многу Издржлива За Долготрајна Употреба. Широко Користен : Класичниот И Минималистички Стил Дава Шик Богат Декор Елемент Во Вашата Бања, Носи Шармантно И Удобно Чувство За Вашето Семејство. Совршено Е За Вашите Бањи, Када, Ходник, Сала, Пред Мијалникот, Дневна Соба, Спална Соба, Лебдечки Прозорец,Под Столот,Подлога За Миленичиња, Тепих За Туширање, Тепих За Кујнски Мијалник, Подлога За Врата, Тепих За Перење, Дневен Ходник, Хотел, Спа Центар Или На Кое Било Место Во Вашиот Дом, Вашите Деца И Миленичиња Исто Така ќе ги Сакаат Овие Под Нивните Нозе. Совршена Услуга За Клиенти : Ние Ќе Обезбедиме Пријателска Услуга За Клиентите. Доколку Имате Какви Било Прашања Во Врска Со Овој Производ, Слободно Контактирајте Не.

Параметри на производот

Material:
100% Polyester, Flannel Fabric, Non-Woven Dot Plastic At The Bottom
Color:
Cowboy Ride Horse Print
Package Includes:
1*Bath Rug+1*Contour Mat+1*Toilet Lid Cover:
Size:
19.7*31.5 Inch / 19.7*15.7 Inch / 13.8*17.7 Inch
Weight:
About 0.96 Kg
Our Advantage:
1. Absorbent And Durable, Not Easy To Deformation:
2. Thick And Comfortable Feet, Not Easy To Lose Hair:
3. Point Plastic Bottom Anti-Slip, Do Not Hurt The Floor:
4. Easy To Clean, Maintain And Shake Off Dirt:
Multifunctional Rug Mat:
Perfect For Bathroom, Bedroom, Kitchen, Laundry Room, Entryway, Vanity, Vacation Home, Front Of The Sink, And Anywhere There Is High Traffic From Outside. :
Слична стока