.

.

Четка За Тоалетна Четка Монтирана На Ѕид Тоалетна Четка Може Да Држи Материјали За Чистење Мека Четка Главата Долга Рачка И Полица Без Удар Тоалетна Чинија Четка П?

Четка За Тоалетна Четка Монтирана На Ѕид Тоалетна Четка Може Да Држи Материјали За Чистење Мека Четка Главата Долга Рачка И Полица

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Тоалет Четки Brономската четка за тоалет е професионално дизајнирана за вашата бања, што ја прави вашата бања поуредна и помодерна. Вградена во издлабена база за дишење може да фати вишок вода, отворите за вентилација во садот за капење овозможуваат водата брзо да испари и нема вода да се акумулира одоздола, брзо да се исуши и поефикасно да ги одржува санитарните услови. Овој производ е интегриран држач за четка за тоалет. Покрај четката за тоалет, може да се користи и за поставување средства за чистење и чување предмети. Дизајн на продолжена рачка, удобен стисок, лесен и без напор при чистење на тоалетот, без валкање на рацете. Brономската четка за тоалет е професионално дизајнирана за вашата бања, што ја прави вашата бања поуредна и помодерна. Вградена во издлабена база за дишење може да фати вишок вода, отворите за вентилација во садот за капење овозможуваат водата брзо да испари и нема вода да се акумулира одоздола, брзо да се исуши и поефикасно да ги одржува санитарните услови. Овој производ е интегриран држач за четка за тоалет. Покрај четката за тоалет, може да се користи и за поставување средства за чистење и чување предмети. Дизајн на продолжена рачка, удобен стисок, лесен и без напор при чистење на тоалетот, без валкање на рацете. Тоалетна Четкаедноставен и елегантен дизајн работи за секоја бања, тоа е задолжителен додаток за вашата бања cleaning.Name : Тоалет Четкаматеријал : пластикаинсталација метод : монтиран на ѕид / удар-фреуси : декорација, подарок, домаќинстводимензии : должина 21, ширина 10, висина 45 (см); должина 8,2, ширина 3,9, висина 17,7 (инчи)Тежина : 500прост : 1.

Параметри на производот

Слична стока