.

.

Четка ЗА Тоалет ЛАРО И Држач За Држач За Четка За Тоалет, Четка За Тоалет И Држач За Држач, Четка За Чистење Тоалети Во Бања Со Четка И Држач За Тоалетна Чинија Со Дол?

Четка ЗА Тоалет ЛАРО И Држач За Држач За Четка За Тоалет, Четка За Тоалет И Држач За Држач, Четка За Чистење Тоалети Во Бања Со Четка

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Тоалетна четка Четка И Држач За Тоалетна Чинијачетка и држач за Чинија е совршена за чистење и одржување на бањата. Држачот дискретно ја крие четката кога не се користи. Идеален за гостинска бања, мастер бања, канцелариска бања и многу повеќе!. Комплет четка за тоалет, дебел пп материјал, доаѓа со подлога, густа глава на четка, лесни за чистење дамки од тоалетот. Главата на спиралната четка не е лесно да падне, 60° сферична глава на четка, тврди влакна, фини и уредни, чистете го тоалетот чисто. Рачката на колоната за прскање е суспендирана и складирана, рачката е како колона за прскање кит, рачката е издолжена, чиста и без напор, може да се закачи и брзо да се исцеди. Четка И Држач За Тоалетна Чинијачетка и држач за Чинија е совршена за чистење и одржување на бањата. Држачот дискретно ја крие четката кога не се користи. Идеален за гостинска бања, мастер бања, канцелариска бања и многу повеќе!. Комплет четка за тоалет, дебел пп материјал, доаѓа со подлога, густа глава на четка, лесни за чистење дамки од тоалетот. Главата на спиралната четка не е лесно да падне, 60° сферична глава на четка, тврди влакна, фини и уредни, чистете го тоалетот чисто. Рачката на колоната за прскање е суспендирана и складирана, рачката е како колона за прскање кит, рачката е издолжена, чиста и без напор, може да се закачи и брзо да се исцеди. Тоалет четкаергономските рачки го олеснуваат чистењето и намалувањето на времето за чистење. Дизајнот на долгата рачка може да спречи валкани раце за време на чистењето, да го направи чистењето на тоалетот поефикасно и лесно.

Параметри на производот

Слична стока