.

.

Демарас бања Кади Организатор Туш, трајни полици за агол на скалила, голема просторија за складирање ПВЦ од пена за дневна соба за поставување козметика за организ?

Демарас бања Кади Организатор Туш, трајни полици за агол на скалила, голема просторија за складирање ПВЦ од пена за дневна соба за поставување

DEN 1316.80

Пристапност
Залиха

Голем простор за складирање, може да се постави козметика, сапун, шампон, гел за туширање и други тоалети Може да се смести во дневната соба, спалната соба, балконот, бањата, над кабинетот за чевли на вратата, итн. Поставата полица за агол е изработена од висококвалитетна табла за пена во ПВЦ, еколошка и трајна. Без завртки или какви било алатки, директно склопување на типот, едноставно работење, лесна за употреба. Едноставен и дарежлив изглед за целиот стил на собата, практичен. Чувајте ја бањата и аглите за да заштедите простор. Голем простор за складирање, може да се постави козметика, сапун, шампон, гел за туширање и други тоалети. Може да се стави во дневната соба, спалната соба, балконот, бањата, над кабинетот за чевли на вратата, итн . Стоечката полица за агол е изработена од висококвалитетна табла за пена во ПВЦ, еколошка и издржлива. Нема завртки или какви било алатки, директно склопување на типот, едноставна работа, лесна за употреба. Едноставен и дарежлив изглед за целиот стил на собата, практичен. Чувајте ја вашата бања и аглите за да заштедите простор. Спецификација : СОСТОЈБА : 100% бренд Newуитим Тип : Аголен SHELFMAINTERE : PVC FOAM BOARDCOLOR : Како што е прикажано во големината на сликите : приближно.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Corner Shelf
Material:
PVC Foam Board
Color:
As shown in the picture
Assembly Size:
Approx.18.5x47x18cm/7.3x18.5x7.1in(L x H x D)
Weight:
Approx.880g/31oz
Application:
Can be used indoors or outdoors, such as kitchen, bathroom, garden, study, living room, office, exhibition room, etc
Package List:
2 x Bracket:
3 x Shelf:
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please kindly note that you will receive several of spare parts, you need to assemble by yourself. :
Слична стока