.

.

4 парчиња Кутија За Складирање На Ѕид Во Бањата За Четка За Заби, Висечка Кутија За Складирање За Домашна Употреба, Кутија За Складирање За Перење Не Е Потребно Удир?

4 парчиња Кутија За Складирање На Ѕид Во Бањата За Четка За Заби, Висечка Кутија За Складирање За Домашна Употреба, Кутија За Складирање

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

[Мултифункционален] : кутија за Држач За Ѕид со силно носење, може да се користи за паста за заби и четка за заби, пенкала, далечински управувач итн Вкупно 4 парчиња самолеплива кутија за складирање, со различни бои и симпатична форма, погодна за бања, спална соба, дневна соба итн. Лесна Инсталација : кутија За складирање на Ѕид опремена со пастер, лесна за инсталирање и без дупчење, што нема да го оштети ѕидот. [Монтиран на ѕид] : висечка кутија за складирање усвоен дизајн монтиран на ѕид, заштеда на простор и ефикасно правење на вашата бања чиста и уредна. [Одлични СТОМАЧНИ] : кутијата за Држач за Монтирање На Ѕид е изработена од висококвалитетен АБС материјал, цврст и цврст, антикорозивен и ' рѓа, кој може да се користи долго време. [Купете Со Доверба] : ние гарантираме количина и квалитет на нашите производи. Ако имате какви било проблеми по добивањето на нашите производи, ве молиме контактирајте не навреме и ние ќе ви одговориме што е можно поскоро и соодветно ќе ви надоместиме. [Мултифункционален] : кутија за Држач За Ѕид со силно носење, може да се користи за паста за заби и четка за заби, пенкала, далечински управувач итн. Вкупно 4 парчиња самолеплива кутија за складирање, со различни бои и симпатична форма, погодна за бања, спална соба, дневна соба итн. Лесна Инсталација : кутија За складирање на Ѕид опремена со пастер, лесна за инсталирање и без дупчење, што нема да го оштети ѕидот.

Параметри на производот

Item Type:
Wall Mounted Storage Box
Material:
ABS
Size:
Approx. 21.5 x 12.5 x 6cm / 8.46 x 4.92 x 2.36in 
Package List:
4 x Storage Box 4 x Paster 
Слична стока