.

.

Супантна Наутичка Крајбрежна Водоотпорна Ткаенина Завеси За Туширање Украсна Морска Ѕвезда Школка Корална Плажа Завеса За Бања Океан Тематски Подводен Морски Де?

Супантна Наутичка Крајбрежна Водоотпорна Ткаенина Завеси За Туширање Украсна Морска Ѕвезда Школка Корална Плажа Завеса За Бања Океан

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Полиестер ? ПОЛИЕСТЕРСКА ТКАЕНИНА : Завесата За туширање Е изработена од 100% Полиестерска ткаенина, Отпорна На Вода и издржлива. Со метални шипки отпорни на ' рѓа и висококвалитетни пластични куки, можете многу лесно да ја закачите и да ја користите директно, не е потребна постава. ? ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ : машина за перење И сушење на воздух, Не избелувајте или исушете ја. Еколошки материјал, без мирис, издржлив, Обезбедувајќи безбедна и здрава средина за вас и вашето семејство. ? МОДЕРЕН ДИЗАЈН : темата На Океанот може совршено да се интегрира со вашата бања. Моделот е живописен и издржлив, нема да избледи дури и по долгогодишна употреба. ? ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : со големина од 72 * 72 инчи (180 * 180 см), Завесата За Туширање Е погодна за када и туш кабини во повеќето домови. Може да се користи и за кампови, мотели, хотели, студентски домови и рекреативни возила. ? НАЈДОБРА УСЛУГА : ве Молиме контактирајте не ако имате било каков проблем со производот, и ние сакаме да го добие во право. Вашето задоволство е нашата среќа. ? ПОЛИЕСТЕРСКА ТКАЕНИНА : Завесата За туширање Е изработена од 100% Полиестерска ткаенина, Отпорна На Вода и издржлива. Со метални шипки отпорни на ' рѓа и висококвалитетни пластични куки, можете многу лесно да ја закачите и да ја користите директно, не е потребна постава. ? ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ : машина за перење И сушење на воздух, Не избелувајте или исушете ја. Еколошки материјал, без мирис, издржлив, Обезбедувајќи безбедна и здрава средина за вас и вашето семејство. ? МОДЕРЕН ДИЗАЈН : темата На Океанот може совршено да се интегрира со вашата бања. Моделот е живописен и издржлив, нема да избледи дури и по долгогодишна употреба. ? ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : со големина од 72 * 72 инчи (180 * 180 см), Завесата За Туширање Е погодна за када и туш кабини во повеќето домови.

Параметри на производот

Слична стока