.

.

ГУДБЗ Столици За Бања,Клупа За Пренос На Седишта, Столица За Туширање Столици За Бања Столче За Туширање Столче За Перење Стапала Столче За Модна Столица Стол За Ба?

ГУДБЗ Столици За Бања,Клупа За Пренос На Седишта, Столица За Туширање Столици За Бања Столче За Туширање Столче За Перење Стапала

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

ОБЕЗБЕДУВА НЕЗАВИСНОСТ ЗА ПОСТАРИТЕ И ОНИЕ СО ОГРАНИЧЕНА ПОДВИЖНОСТБЕЗБЕДНО ВЛЕЗЕТЕ И ИЗЛЕЗЕТЕ ОД КАДАТА СО ДОВЕРБА.ОВАА КЛУПА ЗА ТУШИРАЊЕ СО ГРБ НЕ БАРА АЛАТКИ И Е БРЗА И ЛЕСНА ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ ВО ВАШАТА БАЊА. Елегантен и убав дизајн.Пластичната столица е лесна, но издржлива и лесна за чистење. Одлична столица за сите потреби на вашето дете,користете ја за тренинг За Тенџере,миење заби или миење раце. Трагите против лизгање на дното и горниот дел од столицата ќе спречат лизгање на столицата и паѓање на вашето дете. Столицата за туширање е произведена според стандарди кои обезбедуваат најголема цврстина и издржливост во влажни средини. ОБЕЗБЕДУВА НЕЗАВИСНОСТ ЗА ПОСТАРИТЕ И ОНИЕ СО ОГРАНИЧЕНА ПОДВИЖНОСТ.БЕЗБЕДНО ВЛЕЗЕТЕ И ИЗЛЕЗЕТЕ ОД КАДАТА СО ДОВЕРБА.ОВАА КЛУПА ЗА ТУШИРАЊЕ СО ГРБ НЕ БАРА АЛАТКИ И Е БРЗА И ЛЕСНА ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ ВО ВАШАТА БАЊА. Елегантен и убав дизајн.Пластичната столица е лесна, но издржлива и лесна за чистење. Одлична столица за сите потреби на вашето дете,користете ја за тренинг За Тенџере,миење заби или миење раце. Трагите против лизгање на дното и горниот дел од столицата ќе спречат лизгање на столицата и паѓање на вашето дете. Столицата за туширање е произведена според стандарди кои обезбедуваат најголема цврстина и издржливост во влажни средини. Материјал : ПЦДГ,извонредна изработка,без карактеристики на бурфање : бесплатна инсталација метод за чистење : пилинг Со Влажна крпа,сув природно предности : лесен за чистење отпорен На Абење забелешка : овој производ продава само столици за капење,производот не содржи други украси рачно мерење,големината на производот може да има грешка од 1-2см.

Параметри на производот

Слична стока