.

.

Луксузни 3 парчиња Проѕирна Чаша За Чистење Заби Патна Гимнастика Шарена Четка За Заби За Љубителите На Миленичиња Чаши За Чаши За Патување Чаши За Бања Чаша За Скл?

Луксузни 3 парчиња Проѕирна Чаша За Чистење Заби Патна Гимнастика Шарена Четка За Заби За Љубителите На Миленичиња Чаши За Чаши За Патување

DEN 146.24

Пристапност
Залиха

ПИЕЊЕ ЧАШИ ?Оваа Пренослива Чаша За Складирање е многу погодна за чување четки за шминка, вода, млеко, што ви носи многу прекрасно и пријатно искуство со користење БАЊА МАТЕРИЈАЛИ Пластични Чаши За Пиење можете да работите многу лесно, оваа кригла за миење уста за патување не бара мачен процес на работа, што ви овозможува да ја користите едноставно и ефикасно. ЧАША за МИЕЊЕ УСТА Оваа Пренослива Чаша За Складирање е многу погодна за чување четки за шминка, вода, млеко, што ви носи многу прекрасно и пријатно искуство со користење. ЧАШИ за МИЕЊЕ УСТА нашата Домашна Шолја За Четки за Заби е чаши за пиење, чаши за миење уста, чаши за складирање и има широк спектар на апликации. ЧАШИ за ПАСТА за ЗАБИ оваа хотелска кригла за миење уста можете да ја подарите на вашите пријатели и членови на семејството за посреќно искуство. Пакетот Вклучува 3 х Карактеристики на држачот За складирање-Капацитет : 500мл детска четка за заби Со Големина : 10, 50Х7, 00Х6, 00см/4, 13х2, 75Х2 Држач за Четка за Заби. - Материјал : ЧАШИ ЗА пиење МИЛЕНИЧИЊА-Боја : избран држач за четки за заби за патување во Боја-карактеристичниот дизајн на оваа чаша за плакнење уста е забавен и издржлив, што ви носи сигурно и среќно искуство еднократна употреба. - Можете да работите многу лесно, оваа кригла за миење уста за патување не бара мачен процес на работа, што ви овозможува да ја користите едноставно и ефикасно Чаши за Четкање Заби. - Со шик изглед и убава изработка, нашата кригла за складирање бања е убава и високо функционална, така што можете да ја користите со доверба чаши за пиење за повеќекратна употреба.

Параметри на производот

Слична стока