.

.

Памук &засилувач; Смири Исклучително Меки Памук Миење Крпи Во Собата-Луксузни 12 Пакет Корални Крпи - 13х13 инчи Лице Пешкир-Супер Мека, Дебела &засилувач; Абсорбента З?

Памук &засилувач; Смири Исклучително Меки Памук Миење Крпи Во Собата-Луксузни 12 Пакет Корални Крпи - 13х13 инчи Лице Пешкир-Супер

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Опуштениот и едноставен стајлинг создава хармонија Смирувачките бои се мирни и утешни. Сезонското уредување за создавање полесни и поладни простории или потешки и потопли простории е од суштинско значење за создавање удобност. Поделете ја вашата соба на "правење простори" и "негување простори" за да помогнете да се одржи сѐ на место и во рамнотежа. ВРВЕН КВАЛИТЕТ : Чисти, чисти и крпи за перење со високи перформанси. Овие чисти памучни чаршафи се со мек допир, луксузно дебели и апсорбирачки, така што се лесни за вашата кожа и брзо се сушат. И тие се издржливи, стануваат помеки и повеќе абсорбента миење по миење!. РАЗНОВИДЕН и ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : Изработен мек и кадифен, ќе ви се допадне чувството и перформансите на оваа крпа за перење поставена на вашите раце и лице. Идеален за дома, кујна, бања и салони/ спортски сали/ спа/ ресторан/ канцеларија/ бар/ хотелска употреба. Дури и фрлете неколку во вашиот автомобил за лесно чистење кога е потребно. ЛЕСНА НЕГА : машина за перење И сушење. Висококвалитетниот памук со прстен и цврстите двојно зашиени рабови обезбедуваат долготрајна мекост и апсорпција, дури и по повеќекратно перење. Со комерцијален квалитет, збогувајте се со другите крпи за перење што влакненца, губат конци/ шевови и се намалуваат по само неколку миења. За најдобри резултати измијте одделно пред првата употреба. Машинско перење и ниско сушење. ГОЛЕМА ВРЕДНОСТ! Со големи димензии на овие платнени крпи (13 инчи х 13 инчи) и количина на големо 12 пакувања, ќе имате при рака многу моќ за чистење и сушење во вашиот дом, бања, кујна, ресторан, бар, автомобил или каде и да е потребно!. Без штетни хемикалии и синтетички материјали, за да се осигурате дека овие крпи од фротир се безбедни за вас, вашето семејство и вашите клиенти. ВРВЕН КВАЛИТЕТ : Чисти, чисти и крпи за перење со високи перформанси. Овие чисти памучни чаршафи се со мек допир, луксузно дебели и апсорбирачки, така што се лесни за вашата кожа и брзо се сушат. И тие се издржливи, стануваат помеки и повеќе абсорбента миење по миење!.

Параметри на производот

Слична стока