.

.

Јардве 1пц Држач За Чаши За Плакнење Уста Слатки Комплети Четки За Заби Електрични Чаши За Пиење Комплет Чаша За Плакнење Заби Детска Паста За Заби Стојат Цртан Фил?

Јардве 1пц Држач За Чаши За Плакнење Уста Слатки Комплети Четки За Заби Електрични Чаши За Пиење Комплет Чаша За Плакнење Заби

DEN 161.44

Пристапност
Залиха

ЅИД МОНТИРАНИ ЧАША РЕШЕТКАТА Создадете чист и уреден простор за бања, подобрете го тонот на животот, изгледајте многу цртан филм и убаво ДРЖАЧ ЗА ЧАШИ за ЧЕТКИ за ЗАБИ држачот за четка за заби може да биде погодно инсталиран на ѕидот без удирање. ДРЖАЧ ЗА ЧАШИ за МИЕЊЕ УСТА нема да го оштети вашиот ѕид, ниту ќе остави траги кога ќе го соблечете. ДРЖАЧ за ВИСЕЧКА ЧЕТКА за заби погодно е брзо да се испушти водата. Брзо се суши и останува сув и хигиенски. ЅИД ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ОРГАНИЗАТОР погодно е брзо да ја испуштите водата. брзо и останува сува и хигиенска. ЅИД МОНТИРАНИ ЧАША РЕШЕТКАТА Создадете чист и уреден простор за бања, подобрете го тонот на животот, изгледајте многу цртан филм и убаво. ДРЖАЧ ЗА ЧАШИ за ЧЕТКИ за ЗАБИ држачот за четка за заби може да биде погодно инсталиран на ѕидот без удирање. ДРЖАЧ ЗА ЧАШИ за МИЕЊЕ УСТА нема да го оштети вашиот ѕид, ниту ќе остави траги кога ќе го соблечете. ДРЖАЧ за ВИСЕЧКА ЧЕТКА за заби погодно е брзо да се испушти водата. Брзо се суши и останува сув и хигиенски. ЅИД ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ОРГАНИЗАТОР погодно е брзо да ја испуштите водата. брзо и останува сува и хигиенска. Список на пакети 1 ● чаша за гаргара Со Карактеристики на решетката-Материјал : Пп Паста За Заби Со Големина : 16,00Х9, 00Х8, 00см/ / 6, 29Х3, 54Х3 држач за висечка четка за заби. - Совршен подарок за вашите деца, покажете им ја вашата љубов и грижа Држач за ѕидна паста за заби. - Бесплатен удар, едноставен и лесен за инсталирање, многу лесен за употреба Симпатичен Држач за Четки за Заби.

Параметри на производот

Слична стока