.

.

12 ПАРЧИЊА Куки За Завеси За Туширање Прстени За Бања, Кристално Зрно Нерѓосувачки Челик Отпорни На ' Рѓа Јасни Прстени За Завеси За Туширање За Завеси За Туширање, К?

12 ПАРЧИЊА Куки За Завеси За Туширање Прстени За Бања, Кристално Зрно Нерѓосувачки Челик Отпорни На ' Рѓа Јасни Прстени За Завеси

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Quest FREE LLIDING action ® без заглавување; нема напор; нема мака Челични лежишта топки се собрани на овие куки, кои можат полесно да се лизгаат на прачката, молчи и да го намалат триењето и нема да станат лабави. Qéry'РЃА ОТПОРНИ од НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК} бањата е многу влажна, Нашите Куки За Завеси за Туширање се изработени од нерѓосувачки челик и со површина за обложување, не е лесно да се избледат, мазни, низок шум, силни и издржливи. Quoll-MATCH smart quapicoco Кристал Туш Завеса Куки во стил Сребро, може да се комбинираат со едноставни обични завеси или со прекрасни завеси. Куките блескаат во присуство на светлина, додавајќи многу уреден и елегантен изглед во секоја бања. Quilture QUALITY И ЗАВРШНА ОБРАБОТКА на ПОВРШИНАТА q челикот е обложен со материјал отпорен на ' рѓа. Нема оштетување и нема бледнее на изгледот дури и по долготрајна употреба. Добар квалитет за издржување на тестот за прскање со сол, тест за влечење, тест за свиткување и различни физички тестови.000 продадени Во комплети од 12 за стандардна инсталација на завеси за туширање. 100% враќање на Парите ако не се чувствувате толку добро во секое време, само контактирајте со нас и добијте целосна наплата без причини.Вашето задоволство е нашата најголема потрага. Quest FREE LLIDING action ® без заглавување; нема напор; нема мака. Челични лежишта топки се собрани на овие куки, кои можат полесно да се лизгаат на прачката, молчи и да го намалат триењето и нема да станат лабави. Qéry'РЃА ОТПОРНИ од НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК} бањата е многу влажна, Нашите Куки За Завеси за Туширање се изработени од нерѓосувачки челик и со површина за обложување, не е лесно да се избледат, мазни, низок шум, силни и издржливи. Quoll-MATCH smart quapicoco Кристал Туш Завеса Куки во стил Сребро, може да се комбинираат со едноставни обични завеси или со прекрасни завеси. Куките блескаат во присуство на светлина, додавајќи многу уреден и елегантен изглед во секоја бања.

Параметри на производот

Слична стока