.

.

Јардве Пиеме Држач За Чаши За Чаши За Патување Фиока За Камериер Фиока За Додатоци Автомобил Држач За Чаши За Кафе 2 парчиња Надворешен Држач За Чаши За Кафе За Едно?

Јардве Пиеме Држач За Чаши За Чаши За Патување Фиока За Камериер Фиока За Додатоци Автомобил Држач За Чаши За Кафе 2 парчиња Надворешен

DEN 167.84

Пристапност
Залиха

ПИЈАЛАЦИ ЧАША превозници Фина изработка и цврста, не е лесна за носење или кинење, заслужувате да ја имате НОСАЧ на пијалоци готовата храна за пијалоци ќе стане лесна и удобна, така што не треба да се грижите за истекување на пијалоци. НОСАЧ ЗА ЧАШИ за НОСЕЊЕ користи Носач За Пијалоци-доволно Силен за да биде издржлив и не е лесен за кинење, а послужавникот може да биде директно со контејнер за храна. ЧАША ПРЕВОЗНИКОТ ПОСЛУЖАВНИК ЕДНОКРАТНО доволно Силен За да биде издржлив и не е лесен за кинење, а послужавникот може да биде директно со контејнер за храна. КАФЕ ЗА НОСЕЊЕ Фина изработка, издржлива и цврста, не е лесна за носење или кинење, заслужувате да ја имате. Список на пакети 2 х Карактеристики На Фиоки За Чаши За Носење - фиоката за чаши има едноставен дизајн, но многу практичен за употреба, што ви дава добро искуство со користење на 6 - чаша носач за пијалоци. - Големина : Околу 30, 00Х20, 00Х6, 80см/11, 79Х7, 86Х2 носач за пијалоци од пена. - Фиоката За Држач за Чаши може да се користи повеќекратно за заштеда на вашите пари, можете да ја користите оваа фиока постојано држач за фиксирање чаши. - Оваа Фиока За Држачи за Чаши може да биде во кабинетот за прикажување за да спречи фрлање на стоката за шише за носење.

Параметри на производот

Слична стока