.

.

РУКОПР Сина Завеса За Туширање, Сини Завеси За Туширање За Бања, Темносина Завеса За Туширање, Завеси За Туширање Во Бања, Рустикална Завеса За Туширање,Слатки Заве?

РУКОПР Сина Завеса За Туширање, Сини Завеси За Туширање За Бања, Темносина Завеса За Туширање, Завеси За Туширање Во Бања, Рустикална

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Внимание : големината е 72х72 инчи Ве молиме измерете ја големината на бањата за да се осигурате дека завесата за туширање ги исполнува спецификациите за инсталација. Материјалот е полиестер, полутранспарентен, со проѕирен ефект. Премиум Материјал : Завесата За Туширање Е Изработена Од 100% Увезена Полиестерска Ткаенина. Завесата За Туширање Со Геометриска Градиентна Линија Е Изработена Од Водоотпорен Материјал, Кој Може Ефикасно Да Ја Заштити И Заштити Завесата За Туширање Од Влага. Димензии на монтирање : 72х72 Инчи Туш Завеса Стандардна Големина Одговара На Повеќето Кади и Тушеви. И 12 Пластични Куки. На Горниот Крај На Завесата За Туширање Има 12 Метални Решетки Отпорни На ' Рѓа, Што Е Лесно За Ракување И Одговара На Повеќето Шипки За Завеси За Туширање. Инструкции За Нега : Машинско Перење Ладно, Не Избелувајте, Не Паѓајте Суво, Ниско Железо. Откако Ќе Се Прими Завесата За Туширање, Ќе Има Мали Набори На Површината И Ќе Се Врати Во Нормала По Период На Употреба. Дизајн На Шема : Геометрискиот Модел И Дизајнот На Градиент Ја Прават Завесата За Туширање Помодерна, А Едноставниот Стил Е Погоден За Повеќето Стилови На Декорација, Без Разлика Дали Е За Вашиот Нов Дом Или Како Подарок За Пријатели, Соседи Итн. Тоа Е Многу Соодветен Избор. Услуга По Продажбата : Вашето Задоволство Е Нашата Движечка Сила За Да Продолжиме Напред! Ако Имате Какви Било Прашања Во Врска Со Нашите Производи, Ве Молиме Контактирајте Не Прво, Ќе Го Добиете Нашиот Одговор Што Е Можно Поскоро. Внимание : големината е 72х72 инчи. Ве молиме измерете ја големината на бањата за да се осигурате дека завесата за туширање ги исполнува спецификациите за инсталација. Материјалот е полиестер, полутранспарентен, со проѕирен ефект. Премиум Материјал : Завесата За Туширање Е Изработена Од 100% Увезена Полиестерска Ткаенина. Завесата За Туширање Со Геометриска Градиентна Линија Е Изработена Од Водоотпорен Материјал, Кој Може Ефикасно Да Ја Заштити И Заштити Завесата За Туширање Од Влага.

Параметри на производот

Слична стока