.

.

Држач за четкичка за заби wallид монтиран со диспензер за паста за заби за бања-автоматски електричен заб за заби Pastetooth Queeezer-Bathroom Организатор за складирање Додатоци ?

Држач за четкичка за заби wallид монтиран со диспензер за паста за заби за бања-автоматски електричен заб за заби Pastetooth Queeezer-Bathroom

DEN 287.84

Пристапност
Залиха

? Можете да ставите паста за заби, сапун, чешел, козметика, средство за чистење на лицето, брич, часовник, итн, За да го зачувате вашиот простор за countertop и да ја направите вашата бања да изгледа поубава и поубава. ? ? Чашата за миење на устата усвојува магнетна чаша за вшмукување со превртен дизајн, што може да се поправи на полицата за брза дренажа. Држачот на четката за заби може да се користи за обични, електрични и четки за заби за деца. 【Лесно за инсталирање】- држач за четки за заби на wallидови има силна лесна налепница, без алатки, суспензија на вшмукување, без перфорација и нема лесно да падне и ќе го оштети wallидот. Топол потсетник, оваа налепница е погодна само за мазни керамички плочки, дрвени wallsидови, мазен мермер, мазно стакло, замрзнато стакло, мазен метал и други површини. ? Држачот на четката за заби е лесен за расклоп и чистење, што е погодно за чистење.

Параметри на производот

Слична стока