.

.

Романтични Ангели Златна Сина Мермерна Завеса За Туширање Модерен Сет За Туширање За Декор За Бања Прекрасен Луксуз Убава Завеса За Када Апстрактни Завеси За Туши?

Романтични Ангели Златна Сина Мермерна Завеса За Туширање Модерен Сет За Туширање За Декор За Бања Прекрасен Луксуз Убава Завеса

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

●Завеса За туширање ● завесата за туширање од златен мермер е погодна за секаков вид декор за бања Креативниот и уникатен модел ве тера да уживате во времето за капење. ●Сет За Завеси За туширање ● завесата за туширање е изработена од полиестерска ткаенина, која е направена да издржи средини за бања богати со влага. 100% водоотпорен спречува прскање на вода надвор од подот на бањата. ●Завеси за туширање За Бања Е Висока 72" широк х 72". Совршено големина за повеќето кади и туш кабини. Доаѓа со 12 куки за завеси за туширање кои беа лесни за инсталирање. Отпорниот го прави способен да издржи груби и влажни средини. ●Златна Завеса За Туширање ● завесата За туширање во Бања ќе ја комплиментира секоја бања, дома, стан, атлетски клуб, теретана и на секаде на друго место ви треба завеса за туширање или лагер. ●Мермерна Завеса За Туширање_ машина што се пере во ладна вода, нежен циклус, не избелувајте, пеглајте при поставки за ниска температура доколку е потребно. Се препорачуваат мрежести кеси за перење. ●Завеса За туширање ● завесата за туширање од златен мермер е погодна за секаков вид декор за бања. Креативниот и уникатен модел ве тера да уживате во времето за капење. ●Сет За Завеси За туширање ● завесата за туширање е изработена од полиестерска ткаенина, која е направена да издржи средини за бања богати со влага.

Параметри на производот

Слична стока