.

.

Хемотон полица за држачи за држачи за држачи за сунѓер за складирање на сунѓерски кутии за складирање кутии за складирање кутии за дизајн сапун држач за сапун рота?

Хемотон полица за држачи за држачи за држачи за сунѓер за складирање на сунѓерски кутии за складирање кутии за складирање кутии

DEN 188.96

Пристапност
Залиха

Класифицирајте и ставете, удобно складирање, шишиња со сапун и шминка може да се постават заедно Може да се инсталира во секунди. Не се потребни алатки. Без ознаки, без нокти, без дупки, без лузни, не може да се инсталира дупчење и да се отстрани чисто. Направете го вашиот дом поорганизиран! Тушеви, мијалници, кади, ресторани, хотели, простории за перење, бањи,. Отстранлив, лесен за расклопување и чист, малку подигнат сапун од гребенот, убав и. Водата тече од горниот кат и седи на приземјето, што е. Кутиите со сапуни поставени со wallидови создаваат дополнителен простор за сапуни за убавина, средства за чистење, сунѓери и крпи за чистење во овој простор за складирање на сапуни. Класифицирајте и ставете, удобно складирање, шишиња со сапун и шминка може да се постават заедно. Може да се инсталира во секунди. Не се потребни алатки. Без ознаки, без нокти, без дупки, без лузни, не може да се инсталира дупчење и да се отстрани чисто. Направете го вашиот дом поорганизиран! Тушеви, мијалници, кади, ресторани, хотели, простории за перење, бањи,. Отстранлив, лесен за расклопување и чист, малку подигнат сапун од гребенот, убав и. Водата тече од горниот кат и седи на приземјето, што е. Кутиите со сапуни поставени со wallидови создаваат дополнителен простор за сапуни за убавина, средства за чистење, сунѓери и крпи за чистење во овој простор за складирање на сапуни. Опис Ако не ви се допаѓа Suggy Soap и барате решение, овој држач за сапун за туширање го реши вашиот проблем. Држач за сапун може да го избегне вашиот сапун да се разгори.

Параметри на производот

Слична стока