.

.

Ангоили Држач За Чаши За Чај Држач За Диспензерот За Дрвена Хартиена Чаша Диспензерот За Хартиена Чаша Држачот За Држач За Чаши За Еднократна Употреба Додатоци За ?

Ангоили Држач За Чаши За Чај Држач За Диспензерот За Дрвена Хартиена Чаша Диспензерот За Хартиена Чаша Држачот За Држач За Чаши За Еднократна

DEN 167.68

Пристапност
Залиха

?Мултифункционална употреба, не држач за хартиена чаша, туку и решетка за прикажување ?Лесен за употреба, нема да зазема многу од вашиот простор. ?Практична алатка за барови, пабови, ресторани, ноќни клубови, кафулиња. ?Со фина изработка, не е лесна за носење и кинење, многу практична во употреба. ?Мазни и тркалезни агли, без бруси, без повреда на рацете. Опис Ова е ново дизајнирана решетка за хартиени чаши за еднократна употреба. Мултифункционална употреба, а не решетка за складирање чаши, исто така, покажува штанд. Се одликува со едноставен и дарежлив изглед. Најдобар избор за продавница за малопродажба, како што се кафуле, продавници за млечен чај, клубови за одмор и сл. Карактеристики-Боја : Боја На Дневникот.- Материјал : Дрво.- Големина : Околу 15. Пакет Вклучувајќи 1 х Држач За Хартиена Чаша.

Параметри на производот

Слична стока