.

.

Кокоарт Океан Плажа Морска Ѕвезда Кујнски Крпи За Раце Морска Вода Обесени Крпи За Садови Со Јамка 2 ПАРЧИЊА, Мека Супер Абсорбента Крпа за Прсти за Бања Соба за Пер?

Кокоарт Океан Плажа Морска Ѕвезда Кујнски Крпи За Раце Морска Вода Обесени Крпи За Садови Со Јамка 2 ПАРЧИЊА, Мека Супер Абсорбента Крпа

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Пакет : вклучени се 2 парчиња Корално руно (100% полиестер). Едната страна печатена шема, а другата страна чиста бела. Големина : 12х17ин. Практично : дизајнот на висечката јамка ги спречува крпите да се лизгаат на подот. Полесно и побрзо за вас за сушење раце, плочи без грижи за лизгање или лизгање. Нема да зафаќа надворешна просторија, може да виси насекаде за брза употреба, да го одржува вашиот дом уреден. Практично : висококвалитетниот материјал им обезбедува супер мек, лесен и тенок, дише и ултра абсорбента. Тие се убави бришачи за дамки од вода, погодни за кујна, бања, бања, тоалет, гостинска соба, хотел, СКАРА итн. Удобен и хигиенски. Широка употреба : Одлична декорација за вашата куќа. Совршен подарок за роденден, одмор, годишнина, затоплување на куќата и свадба, исто така привлечен како подарок за деловна активност. Лесно за чистење : машина за перење И рачно перење на ниска температура.Се препорачува да се мие пред првата употреба. Пакет : вклучени се 2 парчиња. Корално руно (100% полиестер). Едната страна печатена шема, а другата страна чиста бела. Големина : 12х17ин. Практично : дизајнот на висечката јамка ги спречува крпите да се лизгаат на подот. Полесно и побрзо за вас за сушење раце, плочи без грижи за лизгање или лизгање. Нема да зафаќа надворешна просторија, може да виси насекаде за брза употреба, да го одржува вашиот дом уреден. Практично : висококвалитетниот материјал им обезбедува супер мек, лесен и тенок, дише и ултра абсорбента. Тие се убави бришачи за дамки од вода, погодни за кујна, бања, бања, тоалет, гостинска соба, хотел, СКАРА итн. Удобен и хигиенски. Широка употреба : Одлична декорација за вашата куќа. Совршен подарок за роденден, одмор, годишнина, затоплување на куќата и свадба, исто така привлечен како подарок за деловна активност.

Параметри на производот

Material:
Coral Fleece(100% Polyester)
Size:
12x17 inches
Package size:
17x19cm :
Package Contents:
2 x Hand towels :
Слична стока